Joseph Gordon-Levitt jako Batman?

Zatím se jedná o naprosto neoficiální drb, ale ta možnost tu je. Gordon-Levitt, kterého známe např. z Inception nebo Dark Knight Rises, by mohl ztvárnit Batmana v připravované týmovce DC univerza Justice League, která je plánována na rok 2015. Podle posledních informací od Zacka Snydera, režiséra Man of Steel, by měl právě jeho film (ač na začátku tvrdil, že tomu tak nebude) položit základ Justice League. Nabízí se tedy otázka, kdo ztvární „nového“ netopýra.

Levitt

Přirozeně se jedná o Josepha Gordon-Levitta. Proč? Pro ty, co ještě neviděli Dark Knight Rises, varuji před spoileryVšichni víme, jak skončila Nolanava trilogie. Batman, jakožto Bruce Wayne, „zemřel“ a jeho jeskyni zdědil právě Joseph Grodon-Levitt v roli policisty Blakea. Na druhou stranu je však trochu nelogické, proč Warner Bros. chtělo navázat na Nolanovu super-úspěšnou sérii, ale hlavně roztrhnout dvojici Batman-Wayne (předpokládám samozřejmě, že by Gordon-Levitt zůstal ve své roli), proto se jako pravděpodobnější jeví, že WB znovu uvede Batmana v rámci Justice League. Nebo možná ještě dříve. Objevily se totiž spekulace, že by se Batman mohl objevit v potitulkové scéně (tolik oblíbené u Marvela) u Man of Steel, kdy by mohl žádat Supermana o pomoc, a tak rozjet celou Justice League.

Připomínám, že se jedná o neoficiální info!

Levitt

Vadilo by vám, kdyby v Justice League ztvárnil Batmana Joseph Gordon-Levitt a přišli bychom tak o Bruce Waynea, nebo byste jako Batmana chtěli někoho jiného? Koho byste si v této roli představovali nám můžete napsat do komentářů.