V kinech válí Looper a Hotel Transylvania

Po dlouhé odmlce zapříčiněné problémy s internetem se vrací druhá rubrika v našem info servisu a tím je každotýdenní přehled tržeb jednotlivých filmů. Do kin čerstvě dorazil nový animák a také kritiky prozatím chválené akční sci-fi Looper. Podívejme se tedy na tržby za víkend od 28. do 30. září.

1) Hotel Transylvania

Nový animák vypadal hodně sympaticky už z trailerů. Dracula a jeho hotel plný příšer, zdá se pobavilo i diváky, protože peníze pěkně rychle přibývají. Za první víkend si slavný Dracula s hlasem Adama Sandlera vydělal lehce přes 42 milionů a co nevidět bude na svém rozpočtu 85 milionů.

Looper

Trailer: Hotel Transylvania

2) Looper

Hodně nářezové sci-fi s Brucem Willisem a Josephem Gordonem – Levittem v hlavních rolích je zatím vynášeno do nebe a peníze vydělané za první víkend to jenom dokazují. Looper za první víkend přesáhl 20 milionů a s malým rozpočtem 30 mega si určitě dobře vydělá i v příštích týdnech.

Looper

Animovaný trailer: Looper

3) End Of Watch

Režisér skvělých Street Kings David Ayer se rozhodl natočit další nezávislý film o policajtech a přizval si hvězdu pořádně velikosti. Jake Gyllenhaal ve filmu za 7 milionů září a vydělává velké peníze. Za druhý víkend v kinech přibylo do kasy  7,8 milionů a celosvětově je film na necelých 26 milionech. Další důkaz toho, že nezávislé film můžou mnohdy vydělat více jak prvoligový film.

Looper

Trailer: End of Watch

4) The Trouble with the Curve

Pod taktovkou Roberta Lorenze se Clint Eastwood vydal na svojí opravdu poslední hereckou štaci. Film o baseballu zatím vydělává slibně. Za druhý víkend lehce přes 7 milionů a celkově vyděláno přes 23 milionů.

Looper

Trailer: The Trouble with the Curve

5) House at the End of The Street

Thriller o matce s dcerou, které se přistěhují do nového města a zjistí, že žijí vedle domu, kde malá dívka zabila své rodiče se se svými výdělky ještě vešel do TOP 5. Film už po prvním víkendu překonal svůj rozpočet 10 milionů a ve druhém si přivydělal dalších 7 mega. Celkově si film vydělal trochu přes 22 milionů a je v plusových číslech co se týče peněz.

Looper

Trailer: House at the End of The Street

Filmy pod TOP 5

6. Pitch Perfect (5,1 mil.)

7. Finding Nemo 3D (4 mil.)

8. Resident Evil: Retribution (3 mil.)

9. The Master (2,7 mil.)

10. Won´t Back Down (2,6 mil.)