Michael Rooker v Guardians of the Galaxy?

James Gunn je stejně jako Joss Whedon zapáleným geekem a komiksy od Marvelu hltal už když byl malý capart. Nyní jsou Guardians of the Galaxy v jeho rukou a ve fázi, kdy se vymýšlí příběh a píše scénář, přičemž se již nyní začíná lehce mluvit o obsazení. A nezmínit se nemohl Michael Rooker. Herec povětšinou seriálových rolí a záporáků s Gunnem často spolupracuje a jsou velmi dobří přátelé.

Rooker se vyjádřil, že jsou Guardians of the Galaxy zábavná látka a velmi rád by se v ní objevil. O Gunnovi pak vypráví jako o loajálním a velmi vstřícném režisérovi, takže je pravděpodobné, že se Rooker některé role opravdu zhostí. Na otázku, kterou postavu by si rád zahrál, odpověděl: „Přece všechny! Hrál bych toho mývala i toho stromovýho týpka. Všechno jsou to úžasné postavy! Ale je to samozřejmě záležitost hlavně Gunna a Marvelu, kteří jsou zatím hodně tajemní a nesdílní. Dokud nepadne rozhodující slovo, je to všechno ve hvězdách. Ale s Gunnem jsme stále v kontaktu. Kdykoliv jsem ve městě, setkáme se a vím, že má teď strašně moc práce. Vždycky je to radost s ním pracovat a co se má stát, stane se.“ 

V lednu se objeví v našich kinech Movie 43, velký komediální projekt, na kterém se podílel i James Gunn. Samotní Guardians of the Galaxy mají stanovenou premiéru na 1.8. 2014 a společně s Iron Manem 3, druhým Thorem, druhým kapitánem Amerikou a Ant-Manem tvoří marveláckou „fázi dvě,“ která bude zakončena Avengers 2 v květnu 2015.