Klip k Hotel Transylvania je tady, Sandler a Spade baví

Máme tady krátký, ale celkem vtipný klip k nadcházející animované komedii Hotel Transylvania. V ní hrají prim neviditelný David Spade a samotný Dracula v hlasovém podání Adama Sandlera.

Genndy Tartakovsky (Dexterova laboratoř na Cartoon Network) spolu s Columbia Pictures uvedou 28. září animovanou komedii Hotel Transylvania a myslím, že se můžeme těšit na sympatickou komedii s příjemně duchařskou atmosférou, která bude bavit přesně tak, jak mladí diváci budou očekávat. Nic však nezakřikněme.

O co vlastně jde? Dracula nebyl jen upírským přízrakem, ale také milujícím taťkou malé Mavis. Ta má velmi dobrodružnou povahu a chce se vydat do lidského světa. Taťulda nesouhlasí a v Transylvánii jí postaví hotel, do kterého se vedle ní mohou nastěhovat všelijaké zrůdičky, např. Frankenstein a jeho nevěsta Mumie či Invisible man (neviditelný muž) a další.

Dracula všechny pěkně shromažďuje v našem hotelu, dělá jim společnost a chce, aby všichni žili pěkně pospolu v klidu a míru. Jenže do hotelu zabloudí opravdový člověk a problémy na sebe nenechají dlouho čekat.

httpv://youtu.be/Hb0efycffGI

Trailer si pusťe zde.