Hokejová komedie Goon bude mít pokračování

Hokejoví fanoušci, těšte se! Přestože ve skutečném hokejovém světě visí pořádný otazník nad startem nového ročníku NHL, v tom filmovém se nespí a chystá se sequel k loňské uvolněné komedii Goon. Hokejoví bitkař Doug Glatt tak neřekl poslední slovo a nerozdal poslední ránu.

goon

Dvojku se opět chystají napsat Jay Baruchel, který si ve snímku zahrál vulgárního moderátora Pata a Evan Goldberg.  Oba připravující snímek potvrdili na svých twitterových účtech.

Cítím potřebu oznámit, že Goon 2 dostal zelenou. Film spolu semnou napíše opět Evan (Goldberg),“ stojí na Baruchelově účtu.

Připomeňme, že Goon je hokejová komedie pojednávající o trošku jednodušším, ale srdce na správném místě majícím Dougu Glattovi (Sean William Scott), který pracuje jako vyhazovač a díky své síle se dostane do hokejového klubu v jedné z nižších soutěžích. Tam si jeho kouč na prvním tréninku všimne, že lépe než cokoliv jiného umí Glatt rozdávat knock-outové rány.

Doug dostává přezdívku Goon (což je v hokejové terminologii bitkař, chránící hokejové hvězdy ve svém týmu a rozdávat rány) a jeho střet s nekorunovaným králem bitkařů – Rossem Rheou (Liev Schreiber). Oba jsou hrdí na to, kdo jsou a ocelově pěsti tak míří nukleární sílou proti sobě v boji o hokejové prvenství v play-off.

Detaily, kdy se začne natáčet, zatím nejsou známy.