TOP 10 hvězd, které by měly být v Expendables 3

Před pár dny jsme vám přinesli zprávu o tom, koho Sylvester Stallone zvažuje pozvat na natáčení třetích Postradatelných. Čtyři, v Hollywoodu známá jména, dnes rozšíříme o můj subjektivní pohled na TOP 10 světových celebrit, které by akčnímu hitu dodaly řádnou šťávu.

Pořadí herců je náhodné, neberte to jako seřazení dle důležitosti.

10. Carl Weathers

Tohle jméno mě napadlo jako první, když jsem o tomhle žebříčku začal přemýšlet. Se Slyem si Weathers zahrál ve čtyřech dílech Rockyho, zatímco Arniemu sekundoval v legendárním Predatorovi. Měl by tedy lehkou „protekci“. Dvaašedesátiletý Weathers se údajně i v těchto dnech udržuje v solidní kondici a hraje v sérii reklam na americké pivo Bud Light.

9. Steven Seagal

Miláček žen v 80. a 90. letech natočil za poslední roky jeden brak evropské a asijské produkce za druhým, hraje v policejní show na stanici Discovery a určitě i on by si ve skrytu duše přál podobnou příležitost, kterou mu dal Robert Rodriguez ve filmu Machete.

8. Michael Madsen

Hvězda snímků Kill Bill, Thelma a Louisa nebo Krycí jméno Donnie Brasco či seriálu Pomsta s.r.n je dnes víceméně také na odpočinku. Charismatický herec statné postavy by jistě dokázal zahrát pořádného bad-ass záporáka.

7. Michael Biehn

Jeho fanoušci jej ani dnes nenazvou jinak než „Hicks z Vetřelců“. Jen málo herců může o sobě tvrdit, že hráli v tak legendárních a směr určujících filmů. Biehn, který má za sebou účast v Aliens nebo v prvním Terminátorovi, k nim bezpochyby patří. Naposledy jsme jej mohli vidět v parádním thrilleru Divide, kde obstál na výbornou.

6. Mel Gibson

Australská ikona je dnes na roztrhání, a to jak v hereckém světě, tak v tom soukromém. Po průměrném Get the Gringo se příští rok může pomalu chystat na Machete Kills. Gibson je zkrátka v kurzu a na každý film dokáže svým uměním přitáhnout další fanoušky (cink cink USD).

5. Al Pacino

Kdo by nechtěl Al Pacina ve svém filmu? Neotřesitelná legenda filmového nebe i ve svých dvaasedmdesáti letech rozhodně do důchodu neodchází. Po skvělých výkonech ve třetích Dannyho Parťácích nebo v dramatu Doktor Smrt by měl Stallone o tomto jménu přinejmenším přemýšlet.

4. Ed Harris

Ohromně charismatický herec, který zvládnutým ostrým pohledem dokáže poslat do kouta kdekoho, si naposledy zahrál v rozpačitém Muži na hraně. Přestože hvězda akčního hitu Skála nemusí nikomu nic dokazovat, Expendables 3 by pro něj byla zajímavou vzpruhou a možná vrcholným zakončením herecké kariéry.

3. Antonio Banderas

Vzpomínáte na Nájemné vrahy? Co takhle, kdyby si Sly a sympatický Španěl zopakovali spolupráci v ještě akčnějším hitu? Vzorný manžel dnes nehraje prakticky v ničem, co by stálo za zmínku, v diáři by tedy volno jistě měl.

2. Morgan Freeman

Živoucí legenda Morgan Freeman o filmovém důchodu taktéž neuvažuje, věku navzdory. Naposledy jsme jej viděli samozřejmě v epickém ukončení trilogie o Batmanovi, dále se zasloužilý herec objeví např. v Last Vegas. Představte si, jaký magnet na fanoušky by jméno Morgan Freeman bylo.

1. Woody Harrelson

Herecký obojživelník schopný zahrát naprosto vše. Přestože má hvězda snímků Zombieland nebo Lid vs Larry Flint nabitý kalendář i pro příští rok, osobně bych předpokládal, že tento sympatický herec by nabídku, stát se Postradatelným, neodmítl.