Soutěž o DVD: Avengers

Avengers, filmový hit Josse Whedona, se pomalu blíží ke svému vydání na DVD i Blu-Ray discích. Výherce, kterého vybereme 31. srpna 2012, bude obdarován marveláckou super týmovkou, kterou opět přináší internetový obchod arara.cz. Vězte ale, že vyhrát může pouze ten nejlepší!

Zatímco minule probíhala soutěž skrze vědomostní kvíz, dnes jsme pro vás přichystali velmi kreativní zadání. Každý, kdo se zúčastní naší soutěže, budeme muset vymyslet svého vlastního superhrdinu a k němu i patřičného soupeře (záporáka). Váš superhrdina by měl mít originální schopnosti i originální jméno. Troufnete si?

Vaše hrdiny a jejich záporáky očekáváme v komentářích pod článkem ;-).

UPDATE: Po technických problémech můžeme konečně určit vítěze. Tím se stává Adam Lihm, kterému ve spolupráci s Ararou zasíláme film Avengers na DVD.

„Think. Neobyčejný muž, který dokáže zhmotnit své myšlenky. Začalo to v dětství, kdy všichni kluci v okolí měli akční figurku seržanta Reinarda, ale jelikož Thinkovi rodiče byli chudí tak si ji nemohli dovolit. A tak jednou když si Think představoval, že má akční figurku se před ním najednou zhmotnila. Ale nejenom, že se zhmotnila akční figurka on se zhmotnil i sám seržant Reinard, který sílil s každou zhmotněnou myšlenkou Thinka. Když Think poprvé potkal Reinarda tak zjistil hned dvě špatné věci. Ta první je, že jeho dětský idol se přidal na stranu zla a ta druhá špatná věc je, že seržant dokáže zhmotnit všechno co kdy zhmotnil Think. Think bude muset použít všechnu svou představivost a vzít rozum do hrsti, aby porazil zlovolného seržanta Reinarda.“

Všem ostatním děkujeme, že použili svou představivost a zúčastnili se naší soutěže. Zkuste to i příště ;-).