Sequel X-Men: First Class potvrzen

Pro fanoušky X-Menů parádní zpráva. Sequel, který, nutno dodat, byl jenom otázkou času, bude čerpat ze slavného komiksu X-Men history: Days of Future Past. Ještě donedávna byla tato zpráva považována za drb, nyní je vše oficiálně potvrzeno.

Server IGN si popovídal s Bryanem Singerem, režisérem první dvou X-Menů a také producentem X-Men: First Class. Známý tvůrce natvrdo potvrdil, že příběh chystaného sequelu bude opravdu čerpán z komiksového díla.

Ten komiks se jmenoval Days of future past. Ve filmu bude spousta aspektů z tohoto komiksu, ale samozřejmě budou přidány další nové věci,“ uvedl Singer. Komiks, o kterém mluvíme, byl vydán v roce 1981. O čem vlastně pojednával?

V alternativní budoucnosti jsou mutanti lovnou zvěří po lidstvo poté, co zaútočili na senátora. V příběhu jsou představeni obrovští roboti „Sentinely„. Postava Kitty Pride (hrála ji Ellen Page v X-Men: Last Stand) se snaží situaci urovnat tím, že cestuje do minulosti a snaží se ty „správné“ X-Meny varovat o nebezpečné budoucnosti.