Sedmá sezona Dextera v novém traileru

Forenzní analitik, pracující přes den pro policii Miami a přes noc nekompromisní zabiják, navíc člověk, který nemá žádné emoce. Všem, kteří neviděli finále šesté série doporučujeme na tento trailer nekoukat! ( hrozba spoilerů)

Dexter se stal úspěšným prakticky už po první sezoně a do teď nasbíral spoustu cen. K tomu všemu je to seriál, který po celou dobu vysílání neztratil skoro nic ze své atraktivity. Po slibně ukončené šesté sérii je tu trailer na následující sedmou, která odstartuje 30. září na stanici Showtime. 

Podle situace ke konci šesté série, která logicky musela někdy přijít, dostáváme trailer, který ukazuje jak moc bude tato série jiná a především zásadní pro děj, který se bude opět zabývat záležitostmi z prvních sezon a vztah mezi Dexterem a Debrou, který byl výrazněji nakousnut v poslední sezoně zde dostane mnohem větší rozměr. Z traileru je navíc cítit velká svěžest a věci kolem Dexterova temného pasažéra se určitě ještě hodně zamotají.

Co vy? Jakou sérii Dextera máte nejraději a jak se těšíte na následující sedmou? Svoje názory můžete hodit do komentářů pod článkem.

httpv://youtu.be/2NzpnjVmuCA