Guardians of the Galaxy shánějí režiséra

Letošní Comic-con nám ukázal, co všechno má studio Marvel v plánu na příští dva roky a odhalil nám nové universum, které také poputuje na stříbrné plátno. Je jasné, že Guardians of The Galaxy bude asi největší výzva Marvelu pro zfilmování, ale zatím co třetí Iron man, Thor, Captain America i druzí Avengers mají svého režiséra, tak Guardians se po něm teprve rozhlížejí a jedna možnost by tu přece jenom byla.

Touto možností je režisér James Gunn. Je všeobecně známe, že posledních pár let si Marvel dává veliký pozor na to, koho si dosadí do režie svého komiksového dílka a proto úvahy o tomto režisérovi nebudí zrovna dobrý pocit, vhledem k tomu, že James Gunn ve své dosavadní režijní kariéře ještě nemá zkušenosti s natáčením tak velkého filmu jako budou GOTG.

Může se ovšem předpokládat, že Marvel přece jenom ví, co dělá. Režiséři vybráni pro jejich ostatní filmy vypadají slibně, navíc Joss Whedon opět bude psát i režírovat druhé Avengers a pro Jamese Gunna mluví fakt, že psal scénář například pro Snyderův Úsvit mrtvých.