Box Office č. 17: Expendables 2 a Paranorman

Stallone s novou partou dalších drsňáků se vrátili do kin s druhým pokračováním a animák ParaNorman začal také vydělávat. Jak se těmto novinkám dařilo za víkend 17. – 19 srpna a jak se finančně drží ostatní filmy se dozvíte níže.

1) Expendables 2

Sylvestre Stallone se vrátil pod režisérskou taktovkou Simona Westa a přibral k sobě například Bruce Willise, Chucka Norrise a Arnolda Schwarzeneggera. Akční řežba  tohoto roku si za premiérový víkend vydělala  necelých 29 milionů a celosvětově už má vyděláno 45 milionů.

Expendables 2: Trailer

2) The Bourne Legacy

Jeremy Renner v roli nového agenta je už druhým týdnem v kinech a pomalu se blíží ke svému rozpočtu 125 milionů. Za druhý víkend nastřádaných dalších 17 milionů do kasičky je pěkné. 99 milionů celosvětově také, ale stále se zatím nejedná o plusová čísla.

3) ParaNorman

Zajímavý animák plný duchařiny si své dětské příznivce nepochybně najde. 14 milionů za první víkend a prozatím 23 mega celosvětově nejsou špatná čísla.

ParaNorman: Trailer

4) The Campaign

Bláznivá komedie s Willem Ferrellem v hlavní roli si utahuje s politiky. Jak vidno, tak to funguje, protože film opravdu dobře vydělává. 13 milionů za druhý víkend a celosvětově 55 milionů. Jen tak dál.

5) Sparkle

Hudební drama o skupince dívek, které poznávají co všechno obnáší sláva. Snímek režiséra Salima Akila si nevede špatně. Za první víkend vydělal 12 milionů.

Filmy pod TOP 5
6. The Dark Knight Rises (11 mil.)
7. The Odd Life of Timothy Green (10,8 mil.)
8. Hope Springs (9,1 mil.)
9. Diary of a Wimpy Kid: Dog Days (3,8 mil.)
10. Total Recall (3,4 mil.)