Total Recall – Rozhovor s Colinem Farrellem

Jeden z amerických filmových serverů vyzpovídal Colina Farrella ohledně jeho role v nadcházejícím trháku Total Recall. Přinášíme vám to nejpodstatnější z rozhovoru.

Co pro tebe znamenalo znovu natáčet velkorozpočtový film?

Bylo to výzva. Nejen po fyzické, ale i po psychické stránce. Je tam spousta velkolepých sekvencí, takže návštěva kina se jistě vyplatí.

Jak je to vlastně s intelektuální stránkou filmu?

Hraju muže, který najednou zjistí, že to co prožívá není jeho život, že jeho přátelé jsou ve skutečnosti cizí lidé. Film je o jeho cestě za poznáním toho, co se vlastně děje. Díky tomuhle příběhu jsem během natáčení myslel na spoustu věcí.

Ve filmu máš vypracovanou figuru, jaký máš recept?

Posledních asi deset let jsem se věnoval různým dietám, dával jsem si pozor na to, co jsem jedl a samozřejmě jsem poctivě trénoval a cvičil, ládoval jsem do sebe proteiny. Samozřejmě nevypadám jako můj předchůdce Arnold, ovšem moje postava má armádní minulost, takže figura byla logicky důležitým prvkem.

Dělal bys i sequel, kdyby měl vzniknout?

Pokud by měl vzniknout, tak určitě. Bylo skvělé spolupracovat s Kate i Jessicou, ocitnout se v tomhle futuristickém světě. Byl bych blázen, kdybych to nechtěl dělat. Ovšem nechci zůstat v tomhle žánru. Nadále budu dělat i menší filmy.

Myslíš, že budoucnost bude skutečně vypadat jako v Total Recall, popř. Minority Report?

Oba filmy ukazují podobnou a spektakulární budoucnost. Ovšem já osobně nemám ani páru o tom, jak bude naše budoucnost vypadat. Vždyť si nejsem jistý, jak bude vypadat zítřek.

Měl jsi nějaké slovo při rozhodování, že film nebude ve 3D?

Kdyby mi před natáčením řekli, že to bude ve 3D, nevím, zda bych do toho šel. Osobně tuto technologii nemusím, nepotřebuji. Stačí mi dobrý příběh a jak všechno do sebe zapadá. Nepotřebuji, aby obraz vystupoval k očím.

Bylo těžké točit bojové scény s režisérovou manželkou Kate? 

Rozhodně lehčí než ji líbat! (smích). Tohle bylo těžší, ale nakonec to bylo ok. Spíš Kate a Jessica mají mezi sebou skvělou bojovou sekvenci.

Snímek má premiéru 3. srpna 2013, avšak zde se můžete již teď podívat na preview.