Soutěž o filmy: Hancock a Já, robot

Začíná nová soutěž, tentokrát rovnou o dva filmy, které získá výherce naší lehce kreativní soutěže sponzorované internetovým obchodem arara.cz. Opět jsme se snažili přijít s novým, neprofláknutým způsobem soutěžení.

Vymysli, minimálně ve třech větách, filmový námět s prvkem sci-fi. – Pod text nezapomeňte uvést vaši emailovou adresu! Bez ní se váš sci-fi námět nemůže počítat mezi soutěžní!

Své nápady pište zde do komentářů. Čas máte do 30. července 2012! Výherce získá filmy Já, legenda a Hancock.

UPDATE: Vítězem soutěže a novým majitelem dvou filmů s Willem Smithem je Kedlik.

V daleké budoucnosti Země se život po globální katastrofě soustředí na malé souostroví uprostřed oceánu. Tady, chráněná před jakýmkoliv nebezpečím zvenčí Velkou mořskou bariérou, vyrůstá i Anax, adeptka na studium na Akademii, která právě před komisí skládá zkoušky z historie. Spolu s ní se vracíme v dějinách nazpět, k událostem, které předcházely zrodu novodobého státu. Mladý voják jménem Daniel neuposlechne předpisů a zachrání dívku, která odkudsi na lodi připlula k bariéře. Za to je odsouzen a představitelé státu se rozhodnou ho navíc využít k výzkumu ,- přidělí mu do vězení za společníka androida jménem ERNU, který má interakcí(komunikací) s ním rozvíjet svůj intelekt. Jenže projekt selže a ERNU se kontaktem s odbojným a neposlušným Danielem naučí věci, které jeho konstruktéři nepředpokládali. To nevyhnutelně vede ke střetnutí androidů a lidí. Dějiny, o nichž Anax vypráví, splynou s přítomností a to spěje k šokujícímu odhalení… Kdo vlastně vyhrál finální bitvu? SPOILER (Anax je Androidka).