Christopher Nolan nemá v plánu Justice League

Temný rytíř povstal se nezadržitelně blíží do kin. První reakce slibují famózní podívanou s perfektním uzavřením příběhu. Po Batmanovi přijde ještě Man of Steel, kterého Nolan produkuje. A jaké plány mají Warner Bros. s Nolanem do budoucnosti? Zatím žádné. Studio vyvrátilo spekulace, že by se současný režisér č. 1 podílel jakýmkoliv způsobem na Justice League, kterou si ve studiu moc přejí. Jméno Nolana navíc nebude figurovat ani v netopýřím rebootu, který by se měl objevit velmi brzy.

Všechna tato slova potvrdil sám režisér. Dále prozradil, že v současné době nemá žádné vyhlídky na svůj budoucí projekt. Jednoznačně si potřebuje odpočinout a přijít na nové myšlenky. Pokud se tedy někdy dočkáme oficiálně potvrzené Justice League, Nolan u toho nebude.

Poslední dobou se také mluvilo o spojitosti mezi Nolanem a Jamesem Bondem, kterého britský režisér řadí mezi své nejoblíbenější filmové charaktery. Pokud se Nolan rozhodne agenta 007 natočit podle sebe, budeme svědky nového restartu? Máte nějaký vysněný projekt, ve kterém by se vám Nolan moc líbil?