Chris Pine se rozpovídal o druhém Star Treku

Pokračování slavné sci-fi ságy Star Trek je datováno až na květen příštího roku, avšak již dnes se jeden z hlavních protagonistů, Chris Pine, rozpovídal o příběhu, který nás čeká.

Bude to pořádná jízda. Na své si přijdou zejména ti, kteří holdují velkolepým scénám. Přestože nejsem velký fanda 3D, myslím, že právě tahle technologie filmu pomůže. Také se můžete těšit na větší a intenzivnější dobrodružství, které posádka Enterprise zažije,“ uvedl mladý herec, který opět ztvární kapitána Kirka.

Dalším lákadlem je jistě to, že posádka stále není zocelena nějakou vážnou hrozbou či událostmi, stále nejsme svědky nezlomitelných přátelských vazeb mezi jednotlivci. Naopak je fajn, že se k tomu teprve postavy dostanou,“ podotkl Pine a doplnil jej spolu autor scénáře Alex Kurtzman. „Je stále spousta možností, jak divákům představit posádku a vazby mezi nimi. Nechceme fanoušky o nic ošidit. Nebude to tak, že Kirk sedí v křesle a posádka přijímá rozkazy a to je celé. Vůbec ne. Existuje celá řada problémů, kterými posádka musela projít v období mezi prvním a druhým dílem,“ uvedl Abramsův dvorní scénárista.

Na závěr Pine ještě dodal, že nechce zabíhat do detailů, ale můžeme se opravdu těšit na několika akcemi zocelenou posádku Enterprise, která bude diváky opět bavit velmi interesantními dialogy.

Star Trek 2 je naplánován na 17. května 2013.