Ultimátní shledání? Damon a Renner možná v pátém Bourneovi!

Ještě se do kin nedostal očekávaný letní hit Bourne Legacy a už se rojí spekulace ohledně pětky. Vše samozřejmě závisí na tom, jak si Renner a spol. povedou po finanční stránce. Jiskra naděje na pátý díl však existuje již teď a co víc, jak Jeremy Renner, tak především Matt Damon by si mohli zahrát spolu.

Renner se nejdříve rozpovídal o nadcházejícím snímku. „Vycházíme z kompletně odlišného schématu, než z jakého vyšel Jason Bourne. Aaron Cross totiž ví přesně kdo je, co dělá a co je náplní jeho práce. K tomu všemu to chce dělat, chce být součástí této organizace. Má armádní minulost, poté se přidává k „programu“. Chce prostě být součástí něčeho. Chce, aby jeho život měl nějaký smysl,“ uvedl Renner.

Své k tomu řekl i producent Frank Marshall. „Víte, je mnoho možností co napsat. Mnoho dalších programů se odehrává na pozadí Bournovského univerza. Mým snem je vidět, jak se shledají Jason Bourne a Aaron Cross, jak spolu vytvoří tým,“ odstartoval vlnu spekulací Marshall.

Akční thriller Bourne Legacy se před několika dny přestěhoval na nový termín. V kinech se Aaron Cross jako další z mnoha vládních agentů představí 10. srpna.