Střípky z Hollywoodu (8.) – Will Smith a pokračování Legendy, Goldblum u soudu a mladí v chomoutu

Nafilmu.cz opět přináší nejčerstvější informace z Hollywoodu.

Will Smith odmítl účinkovat v sequel snímku Já, Legenda. Známý herec rozcupoval všechny dohady o jeho možném návratu do temného thrilleru o hrstce přeživších poté, co svět zdevastoval virus, původně určený pro léčbu rakoviny. „Nepracuji na pokračování filmu Já, legenda a ani to nemám v plánu. Nechci hrát v pokračováních,“ uvedl stroze Smith. Podotkl ještě, že počítá zhruba s šesti až sedmi dalšími roky, kdy se bude věnovat herectví. I bez něj se však na sequelu momentálně pracuje.

Želvy Ninja a jejich reboot se odkládá. Producent Michael Bay a režisér Jonathan Liebesman museli svým fanouškům sdělit, že plánovaná akčně komediální fantasy musí být na neurčito dána k ledu. Žádné detaily nebyly zatím prozrazeny, mluví se však o přepisování scénáře. Původně měly zmutované želvy zaútočit do kin v prosinci 2013, nyní se mluví o květnu 2014. Film byl před nucenou pauzou v pre-produkci ve Vancouveru.

Jeff Goldblum, ikona hereckého nebe, vyhrál soudní případ s ženou, která jej obvinila z údajného sexuálního obtěžování. Soud dal za pravdu Goldblumovi, obvinil neznámou ženu z křivé výpovědi a nakázal ji držet se od herce minimálně 100 yardů na dobu tří let. Jistá Linda Ransom se několikrát dobývala do Goldblumova domu a žádala jej o schůzku. Měla si stěžovat, že jeden z jeho pracovníků ji měl fyzicky napadnout. Soud však tohle nařčení vyhodnotil jako nepodložené.

Hvězda výplachových pořadů pro děti a mládež Miley Cyrus se zasnoubila s Liamem Hemsworthem. Oba se seznámili v roce 2009 a od té doby spolu chodí. Zasnoubili na konci května. Oba do médií vzkázali, že jsou extrémně „happy“ a těší se na společný život. Kolik měsíců jim dáme?

Tom Cruise prozradil, že brzy vyjdou na svět první informace z chystaného sequelu Top Gun. Americký herec všem nadšencům stíhaček zatím pověděl pouze to, že do jedné z rolí se počítá s Valem Kilmerem.