David Slade u restartu Daredevila?

Při vzpomínce na slavného hrdinu z universa Marvel na filmovém plátně před devíti lety se asi každému comicsovému fanouškovi dělá nevolno a není divu, že řeči o případné nápravě tohoto propadáku rychle utichly. Před nějakou dobou už se začalo šuškat o případném restartu Matta Murdocka alias Deredevila, ale i tyto spekulace po čase utichly a Daredevil byl uložen hluboko do šuplíku odložených projektů.

Teď se po dlouhé době ukazuje, že reboot, se kterým byl často spojován David Slade, není zdaleka tak v nedohlednu. Informace se objevila na twitteru, ve kterém si David Slade píše s fanynkou právě o restartu tohoto hrdiny, takže realizace tohoto projektu se stále musí brát s rezervou. David Slade zde zmiňuje a doufá v to, že bude schopný na tomto filmu co nejdříve pracovat, bohužel je zde pár faktorů, které vše komplikují a to je například jeho dost nabitý program.

Dále také nastínil, že by rád na možném restartu opět spolupracoval s Joshem Hartnettem, kterého si obsadil do povedeného hororu 30 dní dlouhá noc. Seriál Awake, u kterého se Slade také ochomýtal, byl ukončen. Tak doufejme, že si udělá místo ve svém programu a věci se dají konečně do pohybu.