Střípky z Hollywoodu (7.) – Reboot Highlander, Šílený Max Tom Hardy a mnoho dalšího!

Další nálož informací je tady. Co se chystá tady a co se chystá tam. Všude po světě se jedná o nových filmech, avšak všechny informace končí na stejném místě – vítejte v Hollywoodu.

Luc Besson, francouzský mistr akce, plánuje nový projekt. Malavita je název příběhu o bývalém mafiánovi, který se snaží utéct před stíny minulosti. Původně se jedná o dílo spisovatele Tonina Benacquisty – Badfellas. Besson se však rozhodl, že pozmění název. Hlavní role? Kdo jiný umí mafiána zahrát lépe než Robert deNiro…. Příběh pojednává o bývalém mafiánovi, který se, díky programu na ochranu svědků, ukrývá ve francouzské Normandii a zahalil se identitou spisovatele. Elitní zabijáci jej však vystopují a on se musí po dlouhých letech opět ohánět zbraněmi.

Ryan Reynolds je žhavým kandidátem na hlavní roli pro chystaný reboot Highlandera. Vedení Lionsgate si známého herce vyžádali jako hlavní prioritu a ten se jim odvděčil jásavým souhlasem. Lionsgate má práva na Highlandera od roku 2008, nyní se zdá, že se kolečka dávají do pohybu. Režírovat bude Juan Carlos Fresnadillo a jeden z producentů je asijský přízrak Justin Lin.

Jackie Chan se v turecku na tiskové konferenci přiznal, že jeho herecká kariéra je v cílové rovince. „Mám po krk akčních a náročných filmů, kde praskají kosti. S tímhle chci skončit,“ uvedl asijský skákající blesk. Na druhé straně však svým fanouškům ponechal jistou dávku optimismu. „Někdy za pár let však chci točit Křižovatku Smrti 4 a Karate Kid 2,“ dodal Chan.

Tom Hardy, nová akční hvězda, jde z jedné práce do druhé. Hrdina ze snímků Warrior, This Means War nebo hlavní záporák z nadcházejícího blockbusteru Dark Knight Rises by se měl objevit v remaku Šílený Max. Původní snímek s Melem Gibsonem vyprávěl příběh o obyčejném muži v postapokalyptickém světě, který stojí tváří v tvář zabijáckému gangu, který projíždí vyprahlými dálnicemi a zanechává za sebou jenom smrt.

Dorazil první plakát k chystanému trháku Killing Them Softly. Brad Pitt (Jackie Gogan) je najat místním mafiánským bossem, aby „vyšetřil“ případ vykradeného (čti rozstříleného na hadry) kasína. V dalších rolích uvidíme např. Raya Liottu, Richarda Jenkinse nebo Sama Sheparda. Film má premiéru v Cannes, a to poslední květnový týden. Zbytek světa se na film musí chystat až na září 2012.