Střípky z Hollywoodu (5.)

Týden se sešel s týdnem a je tady další várka novinek z hlavního města filmu. Přečtěte si, co se chystá a co nás nemine.

Již dříve jsme vás informovali o chystaném filmu The Wolf of Wall Street, který si vzal pod svá křídla legendární Martin Scorsese. Novinkou u tohoto filmu je přibrání Jonaha Hilla na palubu. Ten si zahraje Dannyho Porushe, kamaráda hlavní postavy Jordana Belforta. Film vyjde ze stáje Red Granite Pictures, která uvedla, že produkce začíná letos v srpnu.

Robert Pattison na cestě pryč ze škatulky teen hrdiny? Dost možná! Chystá se thriller z válečného prostředí Mission: Blacklist podle knižní předlohy Mission: Black List #1. Jedná se o příběh Erica Maddoxe, vojáka, který vyslýchal Saddama Huseina. Právě Maddoxe by měl Pattison ztvárnit. Film by měl režírovat Erik Jendersen, duchovní otec a producent veleslavné série Bratrstvo Neohrožených.

James Cameron se zapřisáhl, že již nebude dělat filmy současně jako režisér a producent. Vyjímku udělá pouze u svého milovaného projektu Avatar. Magická sci-fi fantasy má za sebou první kapitolu a horečně probíhají přípravy na dvojku a trojku. Slavný režisér si však není vědom, proč by nemohl vzniknout dokonce čtyřka. „Již se nebudu starat o produkování cizích filmů. Jsem totálně pohlcen Avatarem. Pracuji na dvojce a trojce, možná se pustím do čtyřky, tečka. Nic dalšího neplánuji,“ uvedl Cameron pro IGN.

Další Training Day na scéně? Scénárista a režisér David Ayer se opět vrací do nebezpečných ulic Los Angeles v chystaném thrilleru End of Watch. Parťáci Jake Gyllenhaal a Michael Peňa jsou policajti LAPD a každodenně nasazují krk v boji proti drogovým dealerům a nelegálním držitelům zbraní. Osm měsíců trvá jejich služba v nejhorší části LA – Southside. Nebude nouze o přestřelky, honičky, drsných hlášek  a to vše hezky z prvního pohledu. Snímek bude totiž střídat klasické filmové záběry s těmi z vlastního pohledu (POV – Point of View) skrze ruční kamery, mobilní telefon, apod. Do kin dorazí End of Watch v září.

Sequel Macheteho s trefným názvem Machete Kills dostává již pořádné obrysy v herecké sestavě. K hereckým ikonám Melu Gibsonovi, který si zahraje nebezpečného obchodníka se zbraněmi, a Dannymu Trejovi se přidala jižanská kráska Sofia Vergara a jistě vytvoří s Amber Heard duo opravdu sličných žen. Dále byl potvrzen návrat Michelle Rodriguez.

Chystaná neředěná sci-fi komedie The Neighbourhood Watch s Benem Stillerem v hlavní roli mění název, a to na jednodušší The Watch. Jestli to bude dobrý tah uvidíme až podle čísel z tržeb. Zatím se můžete nechat nalákat na první ochutnávku.