Revolution: Nový televizní projekt J. J. Abramse a režiséra Iron Manů

J. J. Abramse netřeba představovat. Úspěšný televizní producent (Ztraceni), skvělý filmový režisér (Mission Impossible 3, Star Trek). Po ukončení jeho seriálu Alcatraz, který nedokázal získat pořádnou diváckou kulisu a po první sérii ukončil svou televizní pouť, přichází Abrams s novým televizním projektem. Opět se můžete těšit na pořádnou dávku napětí, tajemna a na své si hlavně přijdou příznivci žánru sci-fi.

Jedná se o seriál s názvem Revolution. V něm půjde hlavně o jednu zásadní věc – elektřina nebude existovat. Představte si, že je den jako každý jiný. Vracíte se ze zaměstnání nebo ze školy, když v tom se veškerá elektřina na planetě vypne. Přestanou vám fungovat mobilní telefony, auto vám vypoví službu jako ostatním lidem na planetě. Jaký by byl život v 21. století bez elektřiny? Na tohle se nám bude snažit odpovědět nový seriál J. J. Abramse. A aby to bylo ještě lákavější, režíruje  Jon Favreau, tvůrce obou Iron Manů.

Nezbývá než doufat, že Revolution si své místo na výsluní udrží a dokáže zaujat diváky po celém světě. Nikdo přeci nechce, aby se z nového projektu stal stereotyp alá Alcatraz a po první epizodě už de fakto neměl co nabídnout. Mrkněte na 4minutový trailer.

[jwplayer config=“Nafilmu.cz“ mediaid=“7660″]