Dwayne Johnson jako Lobo?

O tom, že by si Dwayne Johnson mohl zahrát nějakou comicsovou postavu, se jednu chvíli dost mluvilo především v souvislosti se studiem Marvel a ,,The Rock“ si mohl střihnout Luka Cagea, hrdinu, jehož tělo disponuje obrovskou silou a jeho kůže je neproniknutelná, tím pádem mu nijak neublíží ani třeba dobře mířená dávka olova.

No a proč se začíná šuškat zrovna o Lobovi? Vše začalo debatou na twitteru o tom, jakou postavu od Marvelu by Dwayne mohl ztvárnit. Debata se stočila samozřejmě i k DC, kde konkrétně jedna fanynka napsala, že Dwayne by si mohl zahrát i hrdinu z univerza DC, natož posléze Johnson odpověděl velice jednoduše ,,Je zajímavé, že to říkáš“.

Od tohoto nevinného prohlášení už se samozřejmě prohlašuje, že Dwayne se chystá si zahrát nějakého hrdinu nejlépe z DC i když situace nakonec nemusí být zase tak horká, jak se na první pohled zdá. Ale už jenom kdyby Lobo vznikl, byla by to skvělá zábava a to hlavně proto, že Lobo je čistokrevný antihrdina, kterému záleží jen na sobě.

Vedle tohoto hrdiny je například Deadpool jen otravná hláškující atrapa. Lobo je jediný žijící člen z planety Czarnia a jako lovec lidí není téměř vůbec vázaný na ostatní hrdiny, což může být v comicsovém světě plném kladných hrdinů docela příjemná změna. Lobo si zkrátka jde svou cestou a musí se říci, že dosti krvavou. Od chlapa, který používá řetěz, hák a jiné smrtící zbraně pro svůj lov, opravdu nečekejte hezké chování, navíc když jeho regenerace je na opravdu vysoké úrovni a navíc dokáže přežít ve vakuu.

Tak co myslíte? Byl by Dwayne Johnson ten pravý na zahrání Loba? Svalů na to má určitě dost, ale koho byste si místo Johnsona představovali vy?