Tříminutový Trailer: Prometheus (2012)

A máme tu další trailer k vele očekávanému filmu Prometheus režiséra Ridleyho Scotta. Po několika videích z virální kapmaně se tvůrci rozhodli přiložit pod kotlem a vypustili další dechberoucí trailer. Tentokrát rovnou téměř 3 minuty dlouhý a samozřejmě s novými záběry, což možná někteří fanoušci snímku nevidí rádi. Najdete v sobě sílu a dokážete tento i následující upoutávky vynechat, abyste v kině byli plni očekávání?

V podstatě v novém traileru vidíme to stejné, co dříve, jen v rozšířenější verzi a s delšími záběry. Také tu máme novou hudební složku, která dokáže starší záběry z minulých trailerů a teaserů lehce inovovat. Najdeme zde také několik nových záběrů na neznámou mimozemskou civilizaci, tedy alespoň pro mě, a tak divákům, kteří jsou napjatí, doporučujeme, aby si počkali na kino :-). Přibylo i více křiku a famózních střípků, které vyvolávají nadšení! Samozřejmě se i v tomto případě jedná o špičkovou podívanou plnou digitálních vychytávek, až se člověk začne divit, kde to v sobě děda Ridley bere.

Pokud jste na Promethea narazili až nyní, čtěte naše preview, kde naleznete odkazy na další trailery, fotogalerii a další promo materiály.

[jwplayer config=“Nafilmu.cz“ mediaid=“7160″]