Střípky z Hollywoodu (4.)

Další příděl novinek z Hollywoodu potěší jak milovníky stíhaček, tak fanoušky Toma Cruise. Nebojte, nebude tu záznam hercova skákání na gauči.

Již dříve jsme vás informovali o chystaném sequelu hitovky z 80. let Top Gun. Kolečka se roztáčejí do vyšších rychlostí a věci dostávají jasnější obrysy. Cruise si skutečně zahraje stárnoucího Mavericka, nyní již leteckého instruktora. Produkovat bude mistr oboru Jerry Bruckheimer a režírovat bude opět mistr akčních snímků Tony Scott. Scénář již dostal na povel Peter Craig.

V naší galerii se můžete pokochat novými přírůstky v galerii chystané testosteronové akce Expendables 2. Co říkáte na efektní pózy všech zainteresovaných?

Ještě do kin nedorazila třiadvacátá bondovka Skyfall a již máme na talíři jejího nástupce. Rory Bruer (Sony), šéf mezinárodní distribuce uvedl, že nástupce Skyfall by měl zamířit do kin v roce 2014.

V Sin City 2 opět uvidíme Mickeyho Rourka. Chlápek, který s přibývajícím věkem zraje jako víno opět ztvární svalovce Marva. Natáčení začne na konci tohoto roku. Frank Miller v sequelu zfilmuje část „A Dame To Kill For“, zatímco zbytek bude mít pod taktovkou Robert Rodriguez. Oficiálně potvrzena byla i účast herečky Rosarii Dawson, ta si opět střihne šéfku prostitutek Gail.