Střípky z Hollywoodu (1.)

Pokud chcete být neustále v obraze a vědět, co se zrovna v Hollywoodu děje, nezapomeňte si přečíst nejnovější střípky z Meccy filmového showbyznysu.

Hvězda blížícího se blockbusteru Prometheus Charlize Theron si adoptovala dítě. Šestatřicetiletá kariéristka prakticky nikdy neměla čas otěhotnět a není divu, že tohle je „její“ první dítě. Jackson je zdravý klučina, nebylo však zveřejněno jakého je původu. Theron se v roce 2010 rozešla se svým dlouholetým partnerem Stuartem Townsendem, od té doby neměla vztah.

Leonardo di Caprio se hodně červenal při skouknutí 3D verze slavného Titaniku. Osmnáct minut ze snímku mu pustil James Cameron, který poté sdělil tisku DiCapriovy reakce. „Bylo to fajn setkání po nějaké době. Leo bohužel nemá čas přijít na premiéru, tak jsme kousek filmu shlédli před několika měsíci a byla to legrace. Leo se červenal a nemohl uvěřit, jak se od té doby změnil a zestárl. Když sám sebe na plátně viděl, popisoval se jako malej smrad,“ uvedl se smíchem Cameron.

Australská herecká ikona Cate Blanchett si tento rok odbybe režisérskou premiéru. Pod jejím vedením tak vznikne filmová verze knižní sbírky „The Turning“ od Tima Wintona. Ve snímku budou hrát Mia Wasikowska (Alenka v Říši Divů) nebo David Wenham (Pán Prstenu).

Geroge Clooney a jeho otec byli zatčeni! Fanoušci tohoto slavného herce si však nemusejí dělat starosti. Filmový Danny Ocean protestoval ve Washingtonu u súdánské ambasády proti lídrovi této africké země Omaru Al-Bashírovi. Ten je podezřelý z vyvolávání hladomoru blokací potravinových a jiných humanitárních přídělů z celého světa. Clooney, jeho otec a ještě několik přátel třikrát neuposlechli policejní výzvy a neustále vstupovali na ambasádu. Byli tedy zatčeni a odvedeni na blízkou policejní stanici. Po zaplacení stodolarové pokuty se hvězda filmu Děti Moje setkala dokonce s Barackem Obamou a požádala jej o vyšetření prodeje čínských raket do rukou súdánského diktátora.

S dětmi se roztrhl v Hollywoodu pytel. Tříměsíční těhotenství hlásí Reese Witherspooon. Pětatřicetiletá matka dvou dětí a manželka Jima Rotha byla s rodinkou vyfocena na dovolené v brazilském Riu, kde poskytla rozhovor, ve kterém přiznala budoucí příchod třetího potomka.