Prometheus: Audioblog (5.)

Velikonoční díl audioblogu k nemilosrdně se blížícímu Prometheovi se zaměří na besedu dua Scott-Lindeloff, během kterého bylo zodpovězeno několik zajímavých otázek. Mrkneme se i na poslední videoukázku, tentokrát na dříve vydaný teaser před premiérou světového traileru.

Nutno dodat, že právě tento teaser já osobně shledávám za nejpovedenější ze všech ukázek. Hudba, napětí, střih i atmosféra. To vše bez jediného slova a stejně máme plnohodnotný předkrm.

V dalších dílech se již nebudu věnovat případným novým trailerům ani TV spotům. Nemyslím si, že je to potřeba, sám jsem si zakázal na další materiály koukat, přestože věřím Ridleymu a jeho cíli neprozradit nic před návštěvou kina. Bohužel skladbu trailerů nemá ve svých rukou pouze on, a já se tak plánuji vyhnout případnému blikanci v podobě uveřejnění nových a spoilerových záběrů. Vydáno toho už bylo dost, nemyslíte? Počkejme si na kino.

Co tedy od dalších dílů čekat? Hlavně rozbor (klidně i nových) pečlivě vybraných nespoilerových fotek, které otevírají otázky a diskuzi. Možná i nějaký ten další rozhovor a samozřejmě potvrzené (a opět nespoilerové) informace vydané na oficiálním webu.

[jwplayer config=“Nafilmu.cz“ mediaid=“6743″]