Kino novinky (2.) – 26. 4. 2012

Máme tu středu a s ní další várku filmových novinek, které už zítra můžete spatřit v našich kinech. Oproti minulému týdnu, kdy se k nám dostalo sedm nových snímků, tu na zítřek máme pouhé tři. Jednou z nich je i nová česká komedie Můj vysvlečenej deník režiséra Martina Dolenského (zatím jen TV filmy a Chyťte doktora) s Veronikou Kubařovou v hlavní roli.

Do kin dorazí i Havran s Johnem Cusackem nebo britská animovaná komedie Piráti od tvůrců Slepčího úletu, která se zatím divákům vcelku líbí. Pojďme se podívat, o čem tyto snímky přesně budou a také tu opět máme přichystané české trailery. Každá novinka také dostane nějaký bodík podle očekávání.

 Můj vysvlečenej deník (Očekávání 5/10)
Příběh o dívce, které se podaří vydat knihu inspirovanou svým deníkem. V něm zachycuje nejen svůj život, ale i starosti a utrpení svých rodičů i blízkých kamarádů. Život jí nadělil několik hádanek, zajímavých situací i lidí kolem sebe. Tudíž není divu, že by se její kniha mohla dobře prodávat.

Havran (Očekávání 6/10)
Detektiv Fields dostává nový případ. V něm jsou zabity dvě ženy. Podle jejich usmrcení detektiv poznává, že se situace až moc podobá případu v knize spisovatele Edgara Poa. V době ještě neznámý spisovatel je obžalovaný z vražd, ovšem pravý vrah pokračuje ve svých plánech i v době, kdy je Poe držen v cele. Nezbývá nic jiného, než aby detektiv spojil síly s Edgarem a společně vraha dostali.

Piráti (Očekávání 7,5/10)
Kapitán smolařských pirátů cestuje se svou posádkou z Karibiku do Londýna, kde se střetne se soupeřem Černým Bellamymem. Vítěz získá slávu a cenu Pirát roku. Na cestě zažijí všichni piráti velké dobrodružství a diváci se zcela určitě pobaví. Který z pirátů nakonec bude slavit úspěch? To se dozvíme v nové britské komedii Piráti.

To je pro tento týden vše. Za týden opět zveřejníme další filmové novinky, mezi které budou patřit i veleočekávaní Avengers. Na který snímek z tohoto týdne se nejvíce těšíte?