Tipni si a získej lístky na noční premiéru filmu Hněv Titánů v IMAXu!

Chcete si užít Hněv Titánů v té nejlepší formě? Stačí se zúčastnit naší jednoduché tipovací soutěže. Navíc můžete patřit mezi první diváky, kteří tento očekávaný trhák uvidí. Hrajeme o dva lístky na noční premiéru snímku Hněv Titánů ve 3D (Wraht of the Titans) v pražském IMAX kině!

Projekce se koná ze středy 28. 3. 2012 na čtvrtek, přesně o půlnoci. Výherce dvou lístků si vyzvedne svou cenu přímo na pokladně na své jméno. Proto je důležité, abyste do tipovací soutěže uvedli své celé jméno a email, na který vás budeme kontaktovat. Pokud se vám dneska nezadaří, nezoufejte. Zítra si dáme rychlou soutěž ještě jednu, také na tuhle projekci!

Soutěžní otázka: „Tipněte si, kolik celkově návštěv na našem webu zaznamenal 2. trailer k filmu Hněv Titánů ke dnešní 14. hodině.“

Soutěžící s nejbližším odhadem získá dva lístky na noční premiéru! Jako pomocnou ruku zveřejňujeme statistiku traileru Seznámení s Chimérou, která zaznamenala přístupů 287! Všechny vaše tipy pište do komentářů pod tímto článkem. Tipování uzavíráme ve středu 28. 3. 2012 ve 14:00.