The Expendables 2: PG-13 nebo „R“?

Poté, co Chuck Norris v jednom ze svých rozhovorů odpověděl na otázku, s jakým ratingem půjde film do kin, fanoušci se začali děsit. Prozradil, že nejnovější film Sylvestera Stallona bude mít přístupnost od 13 let. Prý proto, že si nemůže dovolit hrát ve filmu s označením R. V tom případě by v Expendables 2 nemohlo být žádné násilí, žádná krev, žádné ustřelené palice, jako tomu bylo v prvním díle. Dokonce si jednu dobu dělali z filmu plných akčních hvězd fanoušci srandu.

Naštěstí si svou myšlenku Stallone rozmyslel. Jak prozradil, nemá v plánu vypouštět The Expendables 2 s označením PG-13. „Po všech hloupých spekulacích a fámech, Expendables 2 budou R,“ řekl osobně Sylvester Stallone. Zde si prohlídněte obrázek, se kterým přišli fanoušci filmu poté, co se doslechli, že pokračování akčního snímku bude přístupné od 13let.

EX 2 vtrhnou do českých kin až v září tohoto roku. Než se tak stane, zcela jistě nás čekají parádní upoutávky. Momentálně je k dispozici pouze kraťoučký tesaser. Jak jistě víte, ve filmu si zahrají legendy jako Dolph Lundgren, Jean-Claude Van Damme, Jet Li, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Chuck Norris, ale i mladíci Jason Statham, Liam Hemsworth nebo tenista Novak Djokovic. Film režíruje Simon West (Mechanik zabiják).