Kdy uvidíme zajímavé projekty World War Z, Želvy Ninja a One Shot?

Dva filmy od Paramountu oznámily datum své premiéry. Želvy Ninja, chcete-li Želví nindžové (Teenage Mutant Ninja Turtles) jsou plánované na 1. svátek Vánoční, tedy 25. prosince 2013 a film zrežíruje Jonathan Liebesman, který za pár dní vejde do kin se snímkem Hněv Titánů. Samozřejmě se můžeme těšit na všechny známé postavy autora Kevina Eastmana. Leonarda, Michelangela, Donatella, Raphaela i mistra Třísku. Bude hlavním padouchem Trhač?

Druhým filmem ze stejné stáje je krimi s Tomem Cruisem One Shot. Tento snímek uvidíme také kolem Vánoc, ale o rok dříve. Už 21. prosince 2012. Film je natočený podle známé literární předlohy autora Leeho Childa. Příběh se točí okolo jednoho městečka, kde najednou zemře 5 lidí a Tom Cruise tak začíná vyšetřovat. Film natočí Christopher McQuarrie, spíše známý jako scénárista.

Do třetice tu máme očekávané sci-fi World War Z, kde si to Brad Pitt rozdá se zombie v roli cestáře zabraňujícímu rozšiřování „smrtící“ pandemie. Navíc bude mít co dělat, aby se sám nenakazil. Film režíruje Marc Forster a snímek vejde do kin 21. června 2013.