Bláznivá dovolená už příští rok. Chybět nebude Chevy Chase.

Tvůrci nedávné komedie Šéfové na zabití plánují natočit novou Bláznivou dovolenou, která na začátku 80. let minulého století sklidila velký úspěch. Rodinná dovolená nebyla nikdy bláznivější a proto se zřejmě dočkáme rebootu tohoto oblíbeného filmu. Scénáristé do nového zpracování opět zakomponovali role manželů Clarka a Ellen Griswoldových, které jsou speciálně napsané pro návrat Chevyho Chase i Beverly D’Angelo, tedy původních rodičů.

Trailer k Bláznivé dovolené (1983)

Tuhle informaci potvrdili sami tvůrci, John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein. Řekli, že rozhodně neplánují nahrazovat oblíbenou hereckou dvojici někým jiným. Příběh se bude točit okolo jejich synka Rustyho, který zde bude mít už svou vlastní rodinu, se kterou se vydá na první velkou dovolenou. Bude kráčet ve šlépějích svého otce?

Daley s Goldsteinem také sepsali scénář ke komedii The Incredible Burt Wonderstone o dvou odlišných kouzelnicích, kteří se nedokáží vystát a vzájemně si kazí svá kouzelnická čísla. Zde si zahrají Jim Carrey a Steve Carell, dvě komická esa. Po jejich boku najdeme další slavná jména. Ať už Steve Buscemi jako pomocný asistent nebo Olivia Wilde.

Zatím víme, že Vacation (Bláznivá dovolená) vejde do kin někdy v roce 2013, stejně jako souboj kouzelníků  Burt Wonderstone.