Arnold Schwarzenegger, Danny DeVito a Eddie Murphy v pokračování komedie Dvojčata?

Osmdesátková komedie Dvojčata s Arnoldem Schwarzeneggerem a Danny DeVitem brouzdá po našich komerčních stanicích každý rok. Lidé ji mají rádi a je docela sranda sledovat siláka a ikonu akčních filmů v docela jiné roli. Nyní přichází Universal a Montecito Pictures s nápadem pokračování této klasické komedie. Už mají dokonce název – Triplets (Trojčata).

Ano, kromě angažování dvou předchozích představitelů chtějí tvůrci získat i komika Eddieho Murphyho. Ten by měl být třetím objeveným bratrem Juliuse a Vincenta. Projekt se snaží držet v tajnosti jméno režiséra, ale nejspíše to vypadá na československého rodáka Ivana Reitmana (Krotitelé duchů), který bude tento snímek i produkovat, jakožto režisér původního snímku. Několik slov o filmu padlo na Comic-Conu 2011, kde se Danny DeVito rozpovídal o tom, že si přeje pokračování této slavné komedie. Uvidíme, jestli se podaří studiu získat všechna zmiňovaná jména a jestli nakonec z projektu neustoupí.

Arnold Schwarzenegger se už letos vrátí, jak koneckonců sliboval, na filmová plátna. V nesmírně očekávaném snímku Expendables 2. Příští rok následují další jeho snímky – The Tomb, Last Stand nebo Unknown Soldier. Jedná se tedy o velkolepý comeback. Pomůže mu v něm i komedie Trojčata?