Filmový podcast: Spin-off č. 2

Dneska se nám to trochu protáhlo. Témat byla hromada a všechna zajímavá, takže nám diskuze utíkala všemi možnými směry. Po natočení prvního podcastu z nás většina stresu odpadla a tak se druhý díl nese v poněkud uvolněnějším duchu (což také dosvědčuje desetinásobný počet překeců). U mikrofonu se sešla stejná sestava jako minule, takže Dan Krátký, David Hron, Mike Tichý a Roman Toupal. Ale i když nás provázela řada technických problémů, všechno jsme zvládli a nový podcast je tu. Omluvte kvalitu zvuku, do příště se polepšíme.

Mluvilo se o Robertu Rodriguezovi, Expendables 2, Battleship a novém filmu „mistra sci-fi“ Scotta. Zavzpomínali jsme si na Spider-manskou trilogii a v trailerech jsme probrali nejnovější ukázky právě na restart jménem Amazing Spider-Man, dále pak Red Lights, Avengers a Bourne Legacy. Hlavním tématem podcastu byly videohry a filmy podle nich. A nakonec jsme zmínili zbrusu nový seriál Touch a vzpomínali jsme na Scrubs, HIMYM i TBBT. Přeji příjemný poslech.

Rádi bychom vyzvali posluchače ke komentářům a nápadům. Stejně tak jako ke kritice toho, co děláme. Natáčíme to hlavně pro Vás. Všechny dotazy, které chcete zodpovědět, popř. nápady, posílejte na mail dan.tekat00@gmail.com. Díky za Váš čas a uslyšíme se zase za týden.

Trailery: The Bourne Legacy, Red Lights, The Amazing Spider-Man a The Avengers
Recenze/Flashback: Wrecked, Spider-Man, Spider-Man 2 a Spider-Man 3
Seriál: Touch, Scrubs – Scrubs: Janitor in the Fugitive