Navrhni logo pro web nafilmu.cz a získej 2000Kč

Jak sami vidíte v horní části webu, naše jednoduché logo s červeným textem NaFilmu.cz na filmové pásce není zrovna z nejpovedenějších. Proto jsme se rozhodli vyhlásit soutěž o logo nové. Takové, které si web zaslouží a nebude na první pohled shazovat kvalitu celého webu.

Autor nejlepšího loga, které bude k našemu vzhledu výborně pasovat a skvěle doplňovat barvy webu, získá 2000 Kč. Logo bychom si přáli veselé, hravé, originální a aby to byla první věc, které si návštěvník všimne.

O výherci budeme v naší redakci rozhodovat sami, tudíž tu nebude žádná anketa k hodnocení od uživatelů, jako tomu bylo u minulé soutěže. Výherce bude kontaktován a po obdržení částky 2000 Kč bude jeho logo vyvěšeno na webu. Soutěž začíná dnešním dnem 14. února 2012 a prozatím není stanoveno datum, kdy bude končit.

„Ptát se na velikost loga je úplný nesmysl. Logo prostě navrhni podle sebe. Do webu se usadí už vždy. Mysli ale na to, že s logem bude potřeba pracovat i do budoucna. Pokud tedy nebudeš logo navrhovat přímo ve vektorech, tak ho nakresli co možná největší, aby bylo použitelné pro dalši užití. Samozřejmě ideláni je navrhnout logo ve vektorech tak, aby se dalo v pohodě i tisknout a použit, ať už třeba na vizitky nebo členské kartičky atd. Logo samozřejmě navrhuj ve vrstvách. Pokud budeš logo navrhovat v Photoshopu, tak dodej formát PSD, kde budou jednotlivé vrstvy a formát třeba JPG nebo PNG.“

Logo můžete zaslat přes formulář na webu pomocí přílohy nebo rovnou na email barvirj7@gmail.com. Jestliže máte další otázky, můžete napsat zde do komentářů a odpovědi se dočkáte velmi brzo. Samozřejmě můžeme komunikovat i přes email nebo icq: 257661995 a Facebook.

UPDATE: Další návrhy už prosím neposílejte. Soutěž je od dnešního dne 30. března 2012 u konce. Děkujeme!