Představení dvou nových filmů Terrence Malicka

Šest let jsme o Malickovi neslyšeli ani slovo. Tak dlouhá byla jeho mezera mezi Stromem života (2011) a Novým světem (2005). Zdá se ale, že tento vynikající režisér nabírá na obrátkách a připravuje hned dva nové projekty. A nejenom tak ledajaké. Můžeme se těšit na perfektní herecké obsazení a to v obou jeho budoucích filmech.

Lawless (můžeme přeložit jako Nezákonný) se začne natáčet příští rok. A teď to nejlepší. V hlavní roli si zahraje Ryan Gosling (Drive). Nebude sám, další hvězdy, se kterými Malick počítá jsou Christian Bale, Rooney Mara, Cate Blanchett a Haley Bennett.

Další film, který by Malick měl natočit, je Knight of Cups. Zde by si hlavní roli střihl opět Christian Bale. Jako podporu uvidíme Isabel Lucas. I s tímto snímkem se počítá, že v roce 2012 by měla padnout první klapka.

Tyhle zprávy se můžou tvářit mírně matoucí, jelikož jsme před několika týdny spatřili fotky z nějakého natáčení Terrence Malicka společně s Christianem Balem. Nakonec se to vysvětlilo tím, že Bale pouze před kamerami Terrence Malicka hledal nejvhodnější pojetí své budoucí filmové postavy. Pouze příprava produkce, aby byl Malick spokojený. Žádné jiné informace ohledně těchto nových projektů nejsou.