Kouzelnické Burt Wonderstone s Carreym, Carellem a dalšími

James Gandolfini míří do Vegas. Hvězda seriálu Rodina Sopránů si zahraje po boku Jima Carreyho a Steva Carella v nové komedii o dvou kouzelnících, kteří budou nuceni si to mezi sebou rozdat. Postava Carella se rozhodne vystupovat výhradně pro divadelní publikum, zatímco Carrey provádí nebezpečné kousky přímo na ulici. A kouzelnický boj může začít.

James Gandolfini si zahraje milionáře a majitele kasína, ve kterém bude vystupovat jeden z jeho partnerů. Před několika dny byly vybrány na post hlavní ženské postavy Olivia Wilde, Michelle Monaghan, Judy Greer, Sarah Silverman a Jessica Biel. Jenomže Variety, což je zpravodajský server z Hollywoodu, informoval, že se momentálně rozhoduje už  jen pouze mezi Silverman a Wild.

Film režíruje Don Scardino (30 Rock). Scénář napsali autoři Šéfů na zabití, John Francis Daley a Jonathan Goldstein. Pomáhal i Jason Reitman, který byl před dvěma roky nominován na Oscara za režii filmu Lítám v tom. Natáčet by se mohlo začít v lednu. Ihned poté, co Jim Carrey vezme nebo nevezme nabídku k pokračování Blbého a blbějšího. Film se plánuje na rok 2013.