Vyberte nejlepší trailer a získejte originální filmy na DVD

Naše redakce hledá ten nejlepší filmový trailer. Nominujte ten svůj, který je podle Vás nej a získejte filmy na DVD, které do soutěže věnovala naše redaktorka Jandula. Vítěz nejlepšího nominovaného traileru získá tři originální DVD s filmy Proroctví (2009), 500 dní se Summer (2009) a Přelet nad kukaččím hnízdem (1975) českého režiséra Miloše Formana.

Každý může nominovat pouze 1 trailer a to pomocí odkazu na něj, který vloží do naší diskuze na webu. K odkazu musí soutěžící připsat heslo „Nejlepší trailer„. Vkládat můžete z youtube.com i jiných video serverů, ale nikdy neodkazujte na web, kde se zrovna nachází vložené video z youtube apod.

  Nominovaná videa zveřejníme později v novém článku, kde návštěvníci webu budou rozhodovat pomocí jednoduché ankety o vítězi DVDiček a Nejlepším traileru.

Nezabývejte se tím, jak nakonec film dopadl. Soustřeďte se pouze na trailer, jelikož výsledný film nehraje v soutěži žádnou roli. Otázky můžete klidně psát zde do komentářů, nominovat svůj trailer můžete od této chvíle v diskuzi na našem webu 🙂.

Nominace trailerů trvá do konce listopadu!