Soutěž: Vyhrajte vstupenky na jedinečný koncert filmové hudby Christmas in Hollywood

Zdroj: christmashollywood.com

Fanoušci filmové hudby, zbystřete! Jako mediální partneři vám přinášíme exkluzivní možnost zajít na Christmas in Hollywood zcela zdarma.

Orchestr Prague Pop Symphonics uvádí koncert filmové hudby Christmas in Hollywood. Vstupte do světa nekonečného třpytu prostřednictvím jedinečné symfonické show a nadělte si nezapomenutelný zážitek, který vás přenese do Vánoc jako z Hollywoodu. Koncert se koná 15. prosince od 18:30 hod.

Unikátní koncertní show s více jak 150 profesionálními umělci na pódiu přinese před Vánoci do Kongresového centra v Praze spojení světa filmu, hudby a vánočního kouzla. V podání velkého symfonického orchestru a pěveckého sboru se můžete těšit na nejkrásnější melodie z filmů Sám doma, Frozen, Vánoční koleda, Grinch, Láska nebeská, Polární expres a mnoha dalších.

Velkolepé provedení filmové hudby v doprovodu moderních technologií vás pohltí. Vysoce kvalitní zvuk, animace na velkoplošné LED obrazovce, dynamický light design, vizuální i scénické efekty nebo cosplayeři v kostýmech vašich oblíbených postav společně přispějí k dokonalému zážitku. Vy se tak stanete svědky toho, jak filmové příběhy ožívají přímo na jevišti.

Rozdáme 2×2 vstupenky

Jak získat vstupenky? Není nic snazšího. Stačí se níže zaregistrovat do formuláře a odpovědět správně na otázku. Ve středu 13. prosince náhodně vybereme dva výherce a zveřejníme je v tomto článku. Zároveň je budeme kontaktovat na jejich e-mailovou adresu.

Soutěžní otázka: Která česká zpěvačka zazpívá na tomto koncertu slavné filmové písně?

Výherci: Marek Korpáš a Anna Písaříková.

Více informací o akci naleznete na ChristmasHollywood.com.