14 skvělých filmů, které brzy zmizí z Netflixu

Foto: The Bronze (Sony Pictures), Hunger Games (Lionsgate), Osm hrozných (Forum Film)

Na přelomu května a června opustí obsah Netflixu hned několik výborných titulů. Licence končí pro kompletní sérii Hunger Games, oscarová Jennifer Lawrence zmizí také se svou Terapií láskou. Konec na Netflixu hlásí rovněž tarantinovka Osm hrozných, kultovní Drákula s Garym Oldmanem, akční Světová válka Z nebo sportovní drama podle skutečné události The Bronze s Melissou Rauch z Teorie velkého třesku. V kompletním výběru figurují i filmy bez češtiny (bez titulků a dabingu), ať už Spielbergova Akta Pentagon či legendární Gran Torino.

2 zbraně

Dva agenti, jeden od námořního zpravodajství a druhý z protidrogové agentury, spojí síly při tajné akci proti drogovému kartelu. Něco se ale ošklivě zvrtne. (dostupné do 31. května)

Akta Pentagon: Skrytá válka (The Post) – bez češtiny

Když se konkurenčnímu deníku podaří získat informaci o desítky let trvajícím zatajování informací o Vietnamu, do něhož je zapleten i prezident, stojí Washington Post před těžkou volbou. (dostupné do 31. května)

Drákula

Drákulu sžírá touha po milované ženě, kterou před staletími ztratil. Když uvěří, že se převtělila do snoubenky jeho právního poradce, vydá se ji hledat do Londýna. (dostupné do 31. května)

Hotel Transylvánie 2

Mavis si vezme Jonathana a narodí se jim malý Dennis. Hrabě Drákula chce dokázat, že je jeho vnuk upír, a že proto musí zůstat v Transylvánii. (dostupné do 31. května)

Hunger Games – 4 filmy

V dystopické budoucnosti odvedou teenagery Katniss a Peetu do televizní soutěže, ve které proti sobě musí mladí soutěžící bojovat na život a na smrt. (dostupné do 31. května)

Osm hrozných

Občanská válka je dávno pryč a ve Wyomingu zažene prudká sněhová bouře lovce odměn a jeho zajatce do stanice pro dostavníky. A s nimi i šest podezřelých individuí. (dostupné do 31. května)

Pokoj (The Room) – bez češtiny

Během stěhování objeví zvláštní pokoj, který jim dokáže zhmotnit všechna jejich materiální přání. Po Katiných dvou potratech je ale jejich největším přáním dítě. (dostupné do 31. května)

Světová válka Z

Zaměstnanec OSN cestuje po celém světě, aby zastavil pandemii, která mění lidi na zombie. Jenže čas běží. V hlavní roli Brad Pitt. (dostupné do 31. května)

Terapie láskou

Muž, který má bipolární poruchu, se vrátí domů k rodičům a seznámí se s temperamentní vdovou. Každému z nich pak nový vztah pomůže zahojit rány na duši trochu jinak. (dostupné do 31. května)

The Bronze

Popudlivá gymnastka kdysi na olympiádě získala bronzovou medaili a v rodném městě svůj věhlas bezostyšně zneužívá. Změní se to, když začne trénovat jednu nadějnou holku. (dostupné do 31. května)

Želvy Ninja 2

Želvy Ninja s April a nováčkem Caseym vyrážejí do boje proti Trhačovi, který utekl z vězení a chystá se spolu se zlým Krangem ovládnout svět. (dostupné do 31. května)

Králíček Petr

V tomhle napůl hraném a napůl počítačově animovaném filmu na uličnického Králíčka Petra čeká v boji o zeleninu ze zahrady pana McGregora nový silný protivník. (dostupné do 1. června)

Co by kdyby (This Is Where I Leave You) – bez češtiny

Když zemře jejich otec, vrátí se čtyři sourozenci na týden domů, truchlení ale rychle vystřídá hašteření a oportunistické podrazy. (dostupné do 2. června)

Gran Torino – bez češtiny

Čerstvě ovdovělý veterán z korejské války čelí rasismu a své minulosti, když se syn hmongské rodiny ze sousedství pokusí ukrást jeho milované Gran Torino z roku 1972. (dostupné do 2. června)