7 filmů, které jsou jako Nightlife: Na tahu

Foto: Buena Vista International, Bontonfilm, Warner Bros.

Barman Milo se zamiluje, jeho první rande mu ale zkazí šílený kámoš, jenž dvojici na prahu vztahu zatáhne do bizarních dobrodružství nočního Berlína. Hledáte něco podobného? Těchto sedm filmů může nabídnout určitou alternativu.

Po zavírací hodině

Foto: Warner Bros.

Komedie Martina Scorseseho má na první pohled podobnou zápletku, jako Nightlife – osamělý hrdina se dostává do osidel nočního města a setkává se s hromadou bizarních figurek, měnících zdánlivě známé město na zcela jiný, surreálný svět.

Báječný den

Foto: 20th Century Fox

Nejen Milo má jeden jediný den na to, aby zaujal dívku svých snů. Svobodný otec a novinář Jack a svobodná matka a architektka Melanie zmeškají parník a musí najít způsob, jak se trochu neplánovaně postarat o své děti. Situace dožene k tomu, že musí svůj čas trávit společně, což u protichůdných povah není jednoduché. Ale jak už to tak v romantických filmech bývá…

Pomoc!!! Já mám rande

Foto: Miramax Films

Noc plná šílených situací, hrdina s dívkou svých snů a šílené třetí kolo u vozu, které pořádně zahýbá dějem. To není premisa jen Nightlife: Na tahu, ale také téměř 20 let staré komedie s Lukem Wilsonem. Michael srazí bezdomovce Phila a protože je každým coulem slušňák, rád by ho nějak odškodnil. Jenže od pohledu šílený bezdomovec je teď Michaelovi stále v patách a dokonce během jedné noci několikrát zásadně ovlivní jeho milostný život. Phil je totiž bizarní variací na zastoupeného vypravěče, která záměrně vede diváka k vytváření chybných hypotéz.

Komedie Nightlife: Na tahu jde do kin! Bude to další hit Elyase M’Bareka?

Klepání na nebeskou bránu

Foto: Buena Vista International

Nesourodá partička, cestování ztřeštěným světem a gangsteři v zádech? Devadesátková černá komedie představila dva na smrt nemocné hrdiny, kteří si chtějí konec svého života ještě naposledy užít. Přitom vyloupí banku a zkříží cestu mafii. Lidé na prahu smrti však nemají co ztratit. Spíš než na romantiku se můžete těšit na silný příběh mužského přátelství.

Vítejte u Hartmannů

Foto: Warner Bros.

Režisér Nightlife Simon Verhoeven před pěti lety natočil komedii, soustředící se na atmosféru uprchlické krize. Postarší manželský pár ve svém bytě ubytuje uprchlíka z Nigérie. Přestože se jedná o slušného muže, dochází k sérii omylů, nedorozumění a trapných situací, způsobených všeobecným strachem z terorismu a ohrožení západních hodnot. Bude Nightlife komedie pro vás, za kterou se vyplatí utratit peníze? Třeba to zjistíte zde.

Živelná pohroma

Foto: DreamWorks

Neprůbojný mladík po havárii letadla spěchá na vlastní svatbu napříč státy a potkává ztřeštěnou ženu, jež putuje s ním. Následuje humor založený na protikladných světonázorech, rozvíjený cestováním a rámovaný romantikou.

Pařba ve Vegas

Foto: Warner Bros.

Pouť velkým městem se šílencem za zády? Ano, Nightlife může trochu připomínat legendární sérii Pařeb. Připraví hrdinovi jeho ztřeštěný kamarád podobné situace? Pařby jsou vyprávěné trochu jinak. Spíš než aby divák zažíval s postavami šílené situace, začíná spíš jejich důsledky a postupně je rekonstruuje.

Nightlife: Na tahu: Hvězda Fakjů komedií má v patách gangstery