12 originálních filmů, které Netflix přidá v červnu

Foto: Netflix

Netflix možná nečeká měsíc nabitý filmovými hvězdami, nouzi o originální snímky ale mít nebude. V červnu uvede například sci-fi Probuzení, ve kterém lidstvo přišlo o spánek, Skejťačku o indické dívce, která našla nový smysl života, Otcovství s Kevinem Hartem a hlavně také The Ice Road s drsňáckým Liamem Neesonem coby neohroženým řidičem kamionu. Tohle je přehled filmových Netflix originálů na celý příští měsíc.

Carnaval

Po rozchodu vezme influencerka kamarádky zadarmo na karneval do brazilské Bahiy, kde si uvědomí, že v životě jde o víc než jenom o lajky na sociálních sítích. (3. června)

Dancing Queens

Tanečnice začne uklízet v travesti klubu a toužebně tam pokukuje po vysněném pódiu. Jejího talentu si ale všimne ambiciózní choreograf. (3. června)

Prolomit hranice: Naše planeta je věda

David Attenborough a vědec Johan Rockström zkoumají rozvrat biodiverzity na planetě Zemi a hledají způsob, jak odvrátit krizi. (4. června)

Xtreme

V tomhle svižném thrilleru plném akce spojí bývalý nájemný zabiják síly se svojí sestrou a problémovým teenagerem, aby se pomstil svému nevlastnímu bratrovi. (4. června)

Probuzení

Událost, která zasáhla celý svět, připravila lidi o spánek. Všechno kolem se hroutí, ale bývalá vojačka se snaží zachránit rodinu, i když sama pomalu přichází o rozum. (9. června)

Skejťačka

Stačí jen jeden krůček a běh života se může změnit. Příběh indické dívky, která našla zálibu ve skateboardingu. (11. června)

Kouzelný drak

Odhodlaný teenager Din touží znovu se setkat se svým nejlepším přítelem z dětství. Jeho přání mu umožní splnit kouzelný drak. (11. června)

Otcovství

Být dobrým tátou není hračka, ale Kevin Hart v roli čerstvého vdovce se toho nebojí. Dojemně milý a vtipný příběh podle skutečnosti. (18. června)

Na papíře dobrý

Celé roky dávala před láskou přednost kariéře. Teď ale stand-upová komička Andrea Singerová zavadila o dokonalého chlapa. (23. června)

Případ Wanninkhof–Carabantes

Roku 1999 byla zavražděna mladá dívka Rocío Wanninkhof a podezření padlo na Dolores Vázquez, bývalou přítelkyni její matky. Je vinna? Pravdu odhalí až další oběť. (23. června)

The Ice Road

Parta kamioňáků musí přejet přes rozsáhlou ledovou plochu, aby zachránila zasypané dělníky. Řidiče navíc ohrožují tajemní padouši. (25. června)

Prime Time

Silvestr roku 1999. Mladý Sebastian naruší živé televizní vysílání, a rukojmí propustí pod jednou podmínkou. Chce sdělit vzkaz celému světu. (30. června)

Amerika: Film

Foto: Netflix

George Washington s motorovkou a masivní pivař Sam Adams v téhle parodické verzi americké války za nezávislost Britům ten jejich čajíček pořádně osladí. (30. června)

Pokračuj na přehled červnových seriálů, které uvede Netflix