19 novinek, které Netflix přidá tento týden

Foto: Netflix

Netflix se připravuje na uvedení dvou velkých premiér tohoto týdne. Už ve čtvrtek přidá do nabídky thriller Co jsme viděli, co jsme slyšeli, ve kterém Amanda Seyfried odhalí děsivé tajemství, o den později pak Rodinu na baterky, o které se už teď mluví jako o nejlepším animáku tohoto roku. Tím ale pestrá nabídka novinek na Netflixu nekončí. Těšit se můžeme na Velkého průvodce spánkem, japonský anime seriál Jasuke nebo španělskou krimi sérii Nevina. Bude toho opravdu hodně.

Fatma – 1. řada

Nenápadná uklízečka se po velké tragédii vyrovnává se starými šrámy a při pátrání po zmizelém manželovi začne zběsile vraždit. (27. dubna)

Hajzlíci

Po podfuku, co nevyšel, narazí Clóvis na svoji adoptivní sestru Lohane. Dlouho se neviděli a teď jsou oba v maléru, takže je jim jasné, že musí držet spolu, aby vyvázli. (28. dubna)

Chlór

Po velké tragédii se mladá akvabela musí postarat o celou rodinu. Nemyslí přitom ale na nic jiného, než jak se zase vrátit do vody. (28. dubna)

Lea

Lea Garofalová pocházela z rodiny zločinců, ale začala spolupracovat s policií, aby pro sebe i dceru vybojovala šanci na lepší život. Podle skutečného příběhu. (28. dubna)

My

Idylická dovolená v chatě na pláži se změní v noční můru, když spokojenou rodinku přijdou navštívit její děsiví dvojníci. (28. dubna)

Na tvém místě

Jsou sice dvojčata, ale každý je úplně jiný a ani se nestýkají. Teď si ale na měsíc musí prohodit role, aby nepřišli o velké dědictví. (28. dubna)

Pamatuju na Piazzu Fontana

Foto: Netflix

Při masakru na Piazza Fontana přišla o otce. Pravdu o tragickém útoku pak odhaluje při pátrání plném emocí. (28. dubna)

Po špičkách

Foto: Netflix

Muž s manželkou si k sobě vezmou děti jeho sestřenice, která se stala obětí vraždy, aby se díky nim s celou tragédií lépe vyrovnali. Podle skutečného příběhu.(28. dubna)

Sexify

Studentka s mizivými milostnými zkušenostmi vymýšlí s partou kámošek inovativní sex appku. Aby uspěly mezi tvrdou konkurencí, musí ale zkoumat znepokojivý svět intimity. (28. dubna)

Velký průvodce spánkem

Naučte se lépe spát. V každém dílu se probírají různé rozšířené omyly, zazní pár dobrých rad a na závěr proběhne zklidňující meditace. (28. dubna)

Zakázaná škola

Foto: Netflix

Příběh čtyř židovských dětí, které přežily brutální antisemitismus ve fašistické Itálii, převyprávěný ve formě hraných scén a rozhovorů s účastníky událostí. (28. dubna)

Zvířata v první světové válce

Foto: Netflix

Dokument o mulách, psech, holubech a dalších zvířatech, která pomáhala vojákům za první světové války a ulehčovala jim život v těžkých podmínkách. (28. dubna)

Co jsme viděli, co jsme slyšeli

Mladá žena opustí s manželem Manhattan a usadí se na venkově, kde ale brzy zjistí, že nový dům i její muž skrývají zlověstná tajemství. (29. dubna)

Jasuke – 1. řada

Mírumilovný převozník, kdysi známý jako Černý samuraj, se znovu ocitne ve víru bojů, když se rozhodne vzít pod ochranu dívenku se záhadnými schopnostmi. (29. dubna)

Nevina – minisérie

Neúmyslné zabití uvrhne mladého muže do víru vražedných intrik. A zrovna když se mu podaří najít lásku a svobodu, strhne ho jediný telefonát zase zpátky. (30. dubna)

Pet Stars – 1. řada

Společnost Pets on Q se stará o slavná talentovaná zvířata, která si na sociálních sítích získala spoustu fanoušků. Reality TV. (30. dubna)

Rodina na baterky

Vyjeli si na pořádný výlet, ale robotí apokalypsa jim zatla tipec. Teď má Mitchellovic rodinka, ulítlá jako žádná jiná, na krku záchranu celého lidstva. (30. dubna)

Nadaný žák

Foto: Netflix

Todd Bowden pozná, že je Kurt Dussander nacistický válečný zločinec. Vydíráním ho přinutí, aby mu podrobně popsal, jak fungovaly koncentrační tábory. (1. května)

Výlet s mámou

Mladý vynálezce jede propagovat svůj nový produkt a vezme s sebou i mámu. Chce ji totiž dát dohromady s její starou láskou. (1. května)

Pokračuj na přehled Netflix novinek z minulého týdne