20 známých filmů, které Netflix přidá do týdne

Foto: Universal Pictures, Altitude Film

Netflix zareagoval na velkou březnovou čistku a v příštích sedmi dnech přidá do nabídky další poměrně známé filmy. Diváci se mohou těšit na skvělé dokumenty, akční fantasy 47 róninů s Keanu Reevesem, třetí díl Jak vycvičit draka, legendární komedii Smrt jí sluší nebo Levinsonův thriller s Kevinem Baconem a Robertem De Nirem, Spáče. Netflix přidá všech dvacet filmů v následujících sedmi dnech. Jak už bývá zvykem, je možné, že další snímky, o kterých zatím nevíme, budou následovat.

Všechno nejhorší 2

Nesčetněkrát přežila svoji smrt a znova se zasekla v časové smyčce. Teď ale začali umírat i její přátelé. (28. března)

Amy

Intimní pohled na životní cestu Amy Winehouse od charismatické mladé holky po hvězdu s velkými problémy. Vzácné domácí záběry a rozhovory s jejími nejbližšími. (29. března)

Diego Maradona

Na trávníku zářil jako jeden z nejlepších fotbalistů vůbec. Jak ale ukazuje tenhle dokument, mimo hřiště byl život Diega Maradony mnohem temnější. (29. března)

Mládí

V alpských lázních se sejdou dva slavní staří přátelé, oba osmdesátníci na sklonku umělecké kariéry, a debatují o smrti, lásce a kreativitě. (29. března)

Kořist

Při pokusu o záchranu otce před hurikánem uvízne mladá žena v zaplaveném domě obklíčeném predátory, kteří číhají na svoji další kořist. (30. března)

47 róninů

Dobrodružný akčňák o 47 samurajích, kteří se rozhodnou pomstít královskému hodnostáři za smrt svého pána. (1. dubna)

Divoká noc

Foto: Universal Pictures

Uklízeč na noční šichtě v prázdném obchodním domě narazí na problémovou holku, kterou tam s ním omylem zamkli. (1. dubna)

Hodinářův učeň

Aby si mohl vzít dceru mistra hodináře, musí se mladý učeň Urban vypravit do světa a najít bájné hodinky, které umí předpovídat smrt. (1. dubna)

Interview s upírem

Foto: Warner Bros.

Citlivý Louis, mladičká Claudia a zlomyslný Lestat. Životy tří upírů se vlečou napříč staletími ve výpravném hororovém filmu podle románu od Anne Rice. (1. dubna)

Jak vycvičit draka 3

Škyťák s Bezzubkou narazí na zakleté stvoření a vydají se hledat legendární dračí ráj. Stihnou to ale dřív, než je najde zlý lovec Kruťas? (1. dubna)

Junior

Foto: Universal Pictures

Dvěma doktorům, kteří zkoumají neplodnost, se nepodaří získat grant na další výzkum, a rozhodnou se proto vložit embryo do jednoho z nich. (1. dubna)

Karate Kid 2

Foto: Columbia Pictures

Mistr v karate Daniel LaRusso jede s panem Miyagim za jeho umírajícím otcem na Okinawu. V panu Miyagim se tam ale znova rozhoří city k dávné lásce. (1. dubna)

Lék pro Lorenza

Foto: Universal Pictures

Manželé, kteří nejsou spokojení s moderní medicínou, si nastudují podrobnosti o smrtelné nemoci svého synka a upřou naděje na kontroverzní lék. (1. dubna)

Marie, královna skotská

Mladá Marie se jako královna vrací do rodného Skotska a chystá se do bitvy proti sestřenici Alžbětě I. o anglický trůn. (1. dubna)

Městečko prokletých

Foto: Universal Pictures

Dva doktoři musí zastavit mimozemskou sílu, která v jednom městečku oplodňuje všechny ženy, a jejich rychle rostoucí potomci si pak chtějí podrobit pozemšťany. (1. dubna)

Ovečka Shaun ve filmu: Farmageddon

U farmy Mossy Bottom ztroskotala roztomilá mimozemšťanka a vyvolala tím úplně šílenství. Shaun se stádem se jí rychle snaží pomoct dostat se zpátky domů. (1. dubna)

Smrt jí sluší

Foto: Universal Pictures

Dvě dlouholeté rivalky odhalí tajemství věčného mládí. Bohužel to ale má nejeden háček. (1. dubna)

Spáči

Foto: Warner Bros.

Čtyři kluci z Hells Kitchen se dostanou do polepšovny, kde je zneužívá krutý vychovatel. Po letech se mu dva z nich pomstí a dostanou se za to před soud. (1. dubna)

Ve jménu otce

Foto: Universal Pictures

Životopisný film o Gerrym Conlonovi, který byl nespravedlivě odsouzen na doživotí za útok, při kterém Irská republikánská ardmáda zabila čtyři lidi. (1. dubna)

Xanadu

Foto: Universal Pictures

Okouzlující řecká múza inspiruje umělce a hudebnici, aby společně z jedné prázdné budovy udělali nejúžasnější disko brusliště. (1. dubna)