8 známých titulů, které Netflix přidal za poslední týden

Netflix přidává do obsahu další známé filmy a seriály s češtinou a pokračuje tak v jízdě, kterou začal hned na přelomu Nového roku. Za poslední týden se diváci dočkali uvedení atmosférického hororu Čarodějnice a thrilleru Rozpolcený (v obou případech s hvězdou Dámského gambitu), nadabovaného Grinche nebo dvou dalších otitulkovaných seriálů, které rozhodně nejsou k zahození.

Brooklyn 99 – 6 řad

Skvělý, ale trochu nedospělý brooklynský detektiv Jake Peralta se musí naučit poslouchat nadřízeného a stát se týmovým hráčem. Nastoupil totiž jeho nový, náročný šéf…

Čarodějnice

Obyvatelé rodinné usedlosti na okraji nedozírného novoanglického pralesa věří, že je proklela čarodějnice. A svému strachu postupně podléhají čím dál víc.

Emoji ve filmu

V Textopoli panuje názor, že emoji by měly vyjadřovat jenom jednu emoci, a tak jsou Genovy různé výrazy problém. Jeho řešení – stát se „normálním“.

Grinch

Věčně nabručený mrzout plánuje překazit Vánoce ve veselém městečku Kdosice. Nesobecká dívenka mu ale možná obměkčí srdce.

Kouzelný park

Holčička s bujnou fantazií si vymyslí zábavní park. A když se její Země zázraků ocitne v nebezpečí, vydá se ji se svými zvířecími kamarády zachránit.

Rozpolcený

Muž mnoha osobností unese tři nezletilé dívky, které musí vymyslet, jak utéct, než se projeví jeho nejnovější a nejnebezpečnější osobnost.

Sorry to Bother You

Telemarkeťák dá na kolegovu radu a rychle šplhá po firemním žebříčku. Na vrcholu na něj ale čeká pěkně špinavá práce.

Zákon gangu – 7 řad

Motorkářský gang pašeráků zbraní Sons of Anarchy ovládne město a brzy začnou třenice s konkurenčními gangy, rasistickými bandami a představiteli zákona.

Pokračuj na všechny novinky Netflixu tohoto týdne