Víkend ve znamení filmu. Na internetu vychází očekávané novinky

Užijte si deštivý víkend u dobrého filmu. Na internetu souběžně vychází filmové novinky, na které se již nějakou dobu těšíme. Víte, čemu dáte přednost? My možná stihneme všechno.

Greyhound: Bitva o Atlantik

Zdroj: Apple TV

Film natočený na motivy skutečných událostí se odehrává na začátku druhé světové války a po celou dobu sledujeme kapitána Ernesta Krause ve svém prvním velení za svou kariéru. Ernest Kraus musel velet 37 mezinárodním spojeneckým lodím a všechny dostat přes Atlantik. Úkol mu ale ztěžují lodě nacistů, kteří jejich výpravu pronásledují a útočí na ně. Kapitán nemá jinou možnost, než při svém prvním velícím úkolu zachránit většinu svých mužů a potopit nacistické lodě.

Premiéra: 10. července | Kde: Apple TV+ | Trailer

Old Guard: Nesmrtelní

Zdroj: Netflix

Sloužit navěky je těžší, než se zdá. Tajná skupina záhadných vojáků, kteří nikdy neumírají, chrání pod vedením bojovnice Andy (Charlize Theron) smrtelný svět už stovky let. Jednotka dostane zakázku na záchrannou misi, při které dojde k odhalení jejich nadpřirozených sil. Andy spolu s nejnovější členkou týmu Nile (Kiki Layne) musí jednotce pomoct s likvidací těch, kdo se za každou cenu snaží replikovat a prodávat jejich superschopnosti.

Premiéra: 10. července | Kde: Netflix | Trailer

Palm Springs

Zdroj: Hulu

Andy Samberg a Cristin Milioti se představí jako Nyles a Sarah, kteří se seznámí na svatbě v Palm Springs. Hned od začátku si padnou do oka. Věci se vyvíjejí slibně, dokud si pár neuvědomí, že prožívají den oné svatby stále dokola a žádná změna v dohledu. Původně byla komedie uvedena na festivalu v Sundance, kde získala velice pozitivní ohlasy od diváků z řad kritiků i veřejnosti. Ohlasy byly tak skvělé, že společnosti Neon a Hulu zlomily dosavadní festivalový rekord v rychlosti, s jakou se ucházely o distribuci filmu a dokonce i v částce, kterou za něj zaplatily.

Premiéra: 10. července | Kde: Hulu | Trailer

The Beach House

Zdroj: Shudder

Mladý pár Randall s Emily přijíždí s idylickou vidinou strávit prázdniny u malebného domu na pláži daleko od lidí. Po příjezdu do rodinného domu ale zjišťují, že jejich samota je narušena ještě jedním postarším párem, který má v plánu taktéž nějakou chvíli v domě pobýt. To se vzápětí stává ale tou nejmenší komplikací. Již první večer po příjezdu se začne vše měnit v doslova noční můru. Po neidentifikovatelné nákaze z moře, která začne sužovat všechny obyvatele domů hrozí, že budou muset všichni zápasit o holý život. Jakmile se projeví první účinky infekce, začne se Emily pohotově snažit pochopit a čelit nákaze, než bude pro všechny příliš pozdě.

Premiéra: 9. července | Kde: Shudder | Trailer

King of Staten Island

Zdroj: Universal Pictures

Scott Carlin je čtyřiadvacetiletý absolvent střední školy, který žije se svou matkou Margie a sestrou Claire na Staten Islandu. V dětství ho ovlivnila smrt otce, který zemřel při požáru hotelu. Zároveň se vypořádává s nejrůznějšími zdravotními problémy a neustále kouří marihuanu. Je nezaměstnaný a většinu volného času tráví se svými přáteli. Komedie Judda Apatowa měla být hitem festivalů, nakonec však zakotvila rovnou na internetu.

Premiéra: 12. června | Kde: Amazon Prime | Trailer