Až na měsíc: Bádání po bohyni Měsíce v animovaném počinu oscarového tvůrce

Odhodlaná malá dívka zapálená pro vědu si postaví kosmickou loď a vydá se hledat mytickou měsíční bohyni. Netflix ve spolupráci s legendárním animátorem a režisérem Glenem Keanem představují animovaný snímek Až na měsíc.

Režisér Glen Keane je legendární oscarový animátor studia Disney. Podílel na vzniku nejznámějších filmů studia, avšak jako režisér natočil prozatím jen dva krátkometrážní snímky. Nutno ale uznat, že celovečerní debut Až na měsíc vypadá po technické stránce opravdu fantasticky. Velkou měrou určitě i díky čínskému produkčnímu Pearl Studiu, které v minulosti spolupracovalo na dvojce Jak vycvičit draka nebo Kung Fu pandě 3.

Animovaný snímek Až na měsíc sleduje třináctiletou dívku Fei Fei, která se rozhodne postavit kosmickou loď, aby se mohla setkat s mytickou měsíční bohyní Chang’e. Doprovázená věrným přítelem králíčkem a originálními písněmi, zažívá největší dobrodružství svého života.

V původním znění se v hlavních rolích představí Cathy Ang, Brittany Ishibashi, Phillipa Soo, Margaret Cho, Irene Tsu a další.

Až na měsíc najdete na Netflixu už letos na podzim.

Zdroj: Netflix