Ava: Jessica Chastain v akční podívané ve stylu Johna Wicka

Voltage Pictures zveřejnili dlouho očekávaný trailer k novému akčnímu thrilleru Ava, kde se hlavní role chopila kráska Jessica Chastain. Na režisérskou židli usedl Tate Taylor, se kterým Jessica již spolupracovala na dramatu Černobílý svět. Snímek nabízí nejen zajímavé obsazení, ale také to vypadá na napínavý a akční příběh.

V traileru vidíme Jessicu Chastain v průběhu jedné z akcí. Ve své práci je dobrá, vlastně jedna z nejlepších, a proto na ni jeden z jejích spolupracovníků vypíše odměnu. Ava najednou musí utíkat před nájemnými vrahy a postupně zjišťuje, komu se dá a nedá věřit. Pomsta je ale silnější než pud sebezáchovy a Ava má tak svůj další cíl jasný.

V hlavní roli se tedy objeví Jessica Chastain. Vedle ní se ve filmu můžeme těšit na Colina Farrella, Johna Malkoviche, Geenu Davis, Ioana Gruffudda nebo Commona, který má být lehkým spojením s Wickovým světem.

Scénář k filmu napsal herec Matthew Newton, který měl snímek i režírovat. Nakonec byl z natáčení odvolán kvůli obvinění z napadení a domácího násilí. Místo režiséra tedy zaujal Tate Taylor, který už má na kontě pár velice úspěšných snímků, jako je Černobílý svět, thriller Dívka ve vlaku nebo horor Máma.

V kinech hrají od 25. září 2020.

Zdroj: Vertical Entertainment