Bloodshot: Vin Diesel jako dokonalá zbraň v adaptaci komiksového hitu

Bloodshot v novém traileru připomíná, že nás už v březnu čeká velká akční jízda s Vinem Dieselem v titulní roli.

Ve snímku podle komiksového bestselleru ztvárňuje Vin Diesel vojáka Raye Garrisona, který byl zabit v boji a znovu oživen korporací RST jako superhrdina Bloodshot. Nanotechnologie v jeho žilách z něj činní nezastavitelného bojovníka obdařeného nadlidskou silou a schopností okamžitě se uzdravovat. Korporace RST však neovládá pouze Bloodshotovo tělo, ale i jeho mysl a vzpomínky. Ray neví, co je skutečné a co je lež, a tak se rozhodne to zjistit.

Bude zajímavé sledovat, jak se tvůrci popasují s divákům nepříliš známým charakterem. Bloodshot je především všestranný voják, jemuž byla několikrát vymazána paměť, navíc je schopný regenerace. Tudíž by se v mnohém mohl přiblížit Deadpoolovi či Wolverinovi. Inu, uvidíme, zda z toho bude něco víc než jen další akční smršť s Dieselem v hlavní úloze…

V hlavních a vedlejších rolích se představí Vin Diesel, Eiza González, Sam Heughan, Toby Kebbell, Guy Pearce, Lamorne Morris, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Talulah Riley, Alex Hernandez, a další. Režie se ujal Dave Wilson, autor vizuálních efektů u druhých Avengers.

V kinech hrají od 12. března 2020.