Fantasy Island: Luxusní resort mění sny hostů v noční můry

V mezinárodním traileru Fantasy Islandu střídá dovádění a užívání si vystřízlivění v podobě úniku, křiku a boje o život.

Snímkem Fantasy Island se studio Blumhouse pokusí navázat na úspěch, který zaznamenal vloni uvedený hororový remake/sequel Halloween. Ten se totiž setkal s překvapivě pozitivní odezvou jak ze strany diváků, tak kritiků.

Ač se zmíněné studio do té doby zaměřovalo hlavně na původní horory (namátkou třeba Uteč, Rozpolcený, či Všechno nejhorší), právě Halloween znamenal překvapující výjimku z pravidla. O čem tedy Fantasy Island pojednává?

V novém filmu studia Blumhouse nazvaném Fantasy Island mění charismatický pan Roarke v luxusním, leč odlehlém tropickém rezortu tajné sny svých šťastných hostů ve skutečnost. Když se však fantazie stanou noční můrou, musí hosté záhadu ostrova vyřešit, aby si útěkem zachránili život.

V hlavních a vedlejších rolích se představí Maggie Q, Portia Doubleday, Lucy Hale, Kim Coates, Michael Rooker, Michael Peña, Charlotte McKinney, Ryan Hansen, Jimmy O. Yang, Parisa Fitz-Henley, Austin Stowell, Evan Evagora, a další.

V kinech hrají od 13. února 2020.