Mizerové navždy: Společně až do smrti v akční upoutávce

Mizerové Mike Lowrey (Will Smith) a Marcus Burnett (Martin Lawrence) jsou zpátky a před nimi poslední společná jízda. S novým trailerem přichází plakát v duchu předchozích dílů.

Nekonečný příběh. Tak by se dala nazvat strastiplná pouť třetích Mizerů na plátna kin. Vám všímavějším, kteří máte velmi dobrou paměť, už z toho musela jít hlava kolem. Proč? Před pár lety se totiž studio Sony vytasilo s datem 17. února 2017 – ano, v tento den měl tandem Mark Lowery (Will Smith) a Marcus Burnett (Martin Lawrence) opět bavit diváky svým humorem a slušnou akcí. Nicméně došlo k posunu premiéry o pár měsíců, konkrétně na 2. června téhož roku.

Netrvalo to však dlouho a hlavouni ze Sony snímek, původně režiséra Joea Carnahana (A-tým), jenž na režisérské sesli měl nahradit Michaela Baye, opět přesunuli na jiné datum – 12. ledna 2018. I z toho ale nakonec sešlo…

Teď už však víme, že se snímku definitivně dočkáme v lednu 2020 pod vedením režisérského dua – Adil El Arbi a Bilall Fallah.

V titulních rolích se představí Will Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton, Paola Nunez, Kate Del Castillo, Nicky Jam, Joe Pantoliano a další.

V kinech hrají od 16. ledna 2020.